Germencik’te gençlik buluşması

YURT HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.01.2023 - 10:23, Güncelleme: 26.01.2023 - 09:33 1116+ kez okundu.
 

Germencik’te gençlik buluşması

Germencik’te gençlik buluşması
Aydın’ın Germencik ilçesinde İlçe Müftülüğü uhdesinde din gönüllüsü hocalar cami müdavimi gençler bir araya geldi.Akşam namazında omuz omuza saf tutan gençler daha sonra Genç Ofis’teki sohbete katıldı. Aydın İl Müftümüz Hasan Güneş, gençlere ahlaki güzelliklerin hayatımız üzerindeki etkilerinden bahsetti. İl Müftüsü Güneş, "Genç kardeşlerim, Rabbimiz tarafından bizlere bahşedilen ahlaki ilkelerimizi korumamız hayatımızı daima olumluya ve olumlu düşünmeye hamledecektir. Dolayısıyla, ahlaklı kişiler ancak erdemli bir toplumu inşa edebilir" ifadelerini kullanarak gençler ile hasbihal edip sohbetini sürdürdü.Germencik İlçe Müftüsü Selman Coşkun emeği geçenlere teşekkür etti.
Germencik’te gençlik buluşması
Aydın’ın Germencik ilçesinde İlçe Müftülüğü uhdesinde din gönüllüsü hocalar cami müdavimi gençler bir araya geldi.

Akşam namazında omuz omuza saf tutan gençler daha sonra Genç Ofis’teki sohbete katıldı. Aydın İl Müftümüz Hasan Güneş, gençlere ahlaki güzelliklerin hayatımız üzerindeki etkilerinden bahsetti. İl Müftüsü Güneş, "Genç kardeşlerim, Rabbimiz tarafından bizlere bahşedilen ahlaki ilkelerimizi korumamız hayatımızı daima olumluya ve olumlu düşünmeye hamledecektir. Dolayısıyla, ahlaklı kişiler ancak erdemli bir toplumu inşa edebilir" ifadelerini kullanarak gençler ile hasbihal edip sohbetini sürdürdü.

Germencik İlçe Müftüsü Selman Coşkun emeği geçenlere teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.