Galatasaray, Giresunspor maçı hazırlıklarını tamamladı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.01.2023 - 14:04, Güncelleme: 27.01.2023 - 13:20 1609+ kez okundu.
 

Galatasaray, Giresunspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Galatasaray, Giresunspor maçı hazırlıklarını tamamladı
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda Giresunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde yapılan antrenman dinamik ısınmayla başladı ve üç grup halinde 5’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, taktik çalışmayla sona erdi.Galatasaray, yarın saat 19.00’da deplasmanda Giresunspor ile mücadele edecek.
Galatasaray, Giresunspor maçı hazırlıklarını tamamladı
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda Giresunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde yapılan antrenman dinamik ısınmayla başladı ve üç grup halinde 5’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, taktik çalışmayla sona erdi.
Galatasaray, yarın saat 19.00’da deplasmanda Giresunspor ile mücadele edecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.