Evi basılan kadın yardım istedi, polis haber yapılmasının önüne geçti

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.07.2022 - 16:41, Güncelleme: 04.07.2022 - 16:48 2071+ kez okundu.
 

Evi basılan kadın yardım istedi, polis haber yapılmasının önüne geçti

Evi basılan kadın yardım istedi, polis olayın haber yapılmaması için mücadele etti
Aydın’ın Efeler ilçesinde bir kadın, uzaklaştırılması bulunan erkek arkadaşı evine gelince KADES uygulamasından yardım istedi. Bu sırada evde yaşanan arbedede iki kişi hafif yaralanırken, eli bıçaklı kişilerin de olduğu olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin olayla ilgileneceği yerde, basın mensuplarının olayı haberleştirmeye çalışmasını engellemesi tepki çekti. Olay, Köprülü Veysipaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 çocuğu ile mahalledeki bir evde yaşayan ve can güvenliği olmadığı gerekçesi ile koruma kararı da aldıran genç bir kadın uzaklaştırması olan şahsın eve geldiğini görünce KADES uygulaması ile yardım istedi. Bu sırada eve giren şahıs ile iddiaya göre kadının yakınları olduğu belirtilen diğer şahıslar arasında kavga çıktı. Bir süre devam eden olaylarda kadın fenalık geçirdi. Bu sırada yaralananlar da oldu. Bölgeye yaralı şahısları müdahale etmesi için ambulans ve olayları yatıştırması için de polis ekipleri sevk edildi. Bu sırada görevini yapmak için olay yerine gelen basın mensupları polisin ilginç bir tutumu ile karşılaştı. Vazifesini yapmak isteyen basının fotoğraf çekmesini engellemek isteyen polis ekipleri anlaşılmaz bir şekilde “Olayın tarafları haber yapılmasın diyor. Burada çekim yapmayın” diye bağırarak çevrede toplanan kalabalığı kışkırtması şaşkınlığa neden oldu.
Evi basılan kadın yardım istedi, polis olayın haber yapılmaması için mücadele etti

Aydın’ın Efeler ilçesinde bir kadın, uzaklaştırılması bulunan erkek arkadaşı evine gelince KADES uygulamasından yardım istedi. Bu sırada evde yaşanan arbedede iki kişi hafif yaralanırken, eli bıçaklı kişilerin de olduğu olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin olayla ilgileneceği yerde, basın mensuplarının olayı haberleştirmeye çalışmasını engellemesi tepki çekti.

Olay, Köprülü Veysipaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 çocuğu ile mahalledeki bir evde yaşayan ve can güvenliği olmadığı gerekçesi ile koruma kararı da aldıran genç bir kadın uzaklaştırması olan şahsın eve geldiğini görünce KADES uygulaması ile yardım istedi. Bu sırada eve giren şahıs ile iddiaya göre kadının yakınları olduğu belirtilen diğer şahıslar arasında kavga çıktı. Bir süre devam eden olaylarda kadın fenalık geçirdi. Bu sırada yaralananlar da oldu.

Bölgeye yaralı şahısları müdahale etmesi için ambulans ve olayları yatıştırması için de polis ekipleri sevk edildi. Bu sırada görevini yapmak için olay yerine gelen basın mensupları polisin ilginç bir tutumu ile karşılaştı. Vazifesini yapmak isteyen basının fotoğraf çekmesini engellemek isteyen polis ekipleri anlaşılmaz bir şekilde “Olayın tarafları haber yapılmasın diyor. Burada çekim yapmayın” diye bağırarak çevrede toplanan kalabalığı kışkırtması şaşkınlığa neden oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.