Etkili soru sorma becerileri atölyesi yapıldı

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.03.2022 - 12:14, Güncelleme: 29.03.2022 - 10:55 2814+ kez okundu.
 

Etkili soru sorma becerileri atölyesi yapıldı

Etkili soru sorma becerileri atölyesi yapıldı
Öğretmenlerin Mesleki Gelişimi çerçevesinde Öğretmen Atölyeleri Projesinin Etkili Soru Sorma Becerileri Atölyesi gerçekleştirildi.Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğünce hayata geçirilen Etkili Soru Sorma Becerileri Atölyesi yapıldı. Honaz Belediyesi Ortaokulunda gerçekleştirilen atölyeye İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Şube Müdürü Yavuz Çağlar, Atölye Koordinatörü Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Prof. Dr. Asiye İvrendi ve Honaz ilçesinde görevli okul öncesi öğretmenleri katıldı. İl Millî Eğitim Müdürü Süleyman Ekici atölyenin açılış konuşmasında, “Denizli İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak Öğretmenlerin Mesleki Gelişimi çerçevesinde ilimiz genelinde 8 bin öğretmenimizin katıldığı geniş çaplı bir anket ve analiz çalışmasına imza attık. Yapılan çalışma sonucu öğretmenlerimizin birebir eğitim isteklerini raporladık. Çıkan planlamalar doğrultusunda öğretmenlerimizi küçük gruplar halinde alanında uzman akademisyenlerle buluşturuyoruz” dedi.“250 öğretmen ve alanında uzman 15 eğitmen katıldı”Müdür Ekici, atölyelerin gönüllülük esasına dayalı olduğunu belirterek, “Bu çalışmalarımızı da daha verimli olması adına atölye şeklinde gerçekleştiriyoruz. Mart ayı öğretmen atölyeleri çerçevesinde akademik, sosyal, bilişsel, sanatsal ve sportif faaliyetlere yönelik 15 adet atölye çalışması gerçekleştirildi. Bu atölyelere gönüllülük esasına dayalı olarak 250 öğretmen ve alanında uzman 15 eğitmen katıldı. Bugünkü atölyemiz de “Etkili Soru Sorma Becerileri” olarak gerçekleşiyor” ifadelerini kullandı.
Etkili soru sorma becerileri atölyesi yapıldı
Öğretmenlerin Mesleki Gelişimi çerçevesinde Öğretmen Atölyeleri Projesinin Etkili Soru Sorma Becerileri Atölyesi gerçekleştirildi.

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğünce hayata geçirilen Etkili Soru Sorma Becerileri Atölyesi yapıldı. Honaz Belediyesi Ortaokulunda gerçekleştirilen atölyeye İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Şube Müdürü Yavuz Çağlar, Atölye Koordinatörü Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Prof. Dr. Asiye İvrendi ve Honaz ilçesinde görevli okul öncesi öğretmenleri katıldı. İl Millî Eğitim Müdürü Süleyman Ekici atölyenin açılış konuşmasında, “Denizli İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak Öğretmenlerin Mesleki Gelişimi çerçevesinde ilimiz genelinde 8 bin öğretmenimizin katıldığı geniş çaplı bir anket ve analiz çalışmasına imza attık. Yapılan çalışma sonucu öğretmenlerimizin birebir eğitim isteklerini raporladık. Çıkan planlamalar doğrultusunda öğretmenlerimizi küçük gruplar halinde alanında uzman akademisyenlerle buluşturuyoruz” dedi.

“250 öğretmen ve alanında uzman 15 eğitmen katıldı”
Müdür Ekici, atölyelerin gönüllülük esasına dayalı olduğunu belirterek, “Bu çalışmalarımızı da daha verimli olması adına atölye şeklinde gerçekleştiriyoruz. Mart ayı öğretmen atölyeleri çerçevesinde akademik, sosyal, bilişsel, sanatsal ve sportif faaliyetlere yönelik 15 adet atölye çalışması gerçekleştirildi. Bu atölyelere gönüllülük esasına dayalı olarak 250 öğretmen ve alanında uzman 15 eğitmen katıldı. Bugünkü atölyemiz de “Etkili Soru Sorma Becerileri” olarak gerçekleşiyor” ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.