Erzincan’da, sürü halindeki şamualar görüntülendi

ÇEVRE/DOĞA/HAVA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.01.2023 - 09:30, Güncelleme: 27.01.2023 - 09:25 1183+ kez okundu.
 

Erzincan’da, sürü halindeki şamualar görüntülendi

Erzincan’da, sürü halindeki şamualar görüntülendi
Erzincan’da 3 bin 300 rakımlı Munzur Dağı’nda, şamua cinsi olarak bilinen çengel boynuzlu dağ keçileri, sürü halinde görüntülendi.Türkiye’de nesli tükenme tehlikesi altında olduğu için korumaya alınan ve halk arasında çengel boynuzlu dağ keçisi olarak bilinen şamua cinsi yaban keçileri, Munzur Dağı’nda sürü halinde görüntülendi. Daha çok sarp kayalıklarla dağların zirvelerinde yaşayan şamualar, doğa fotoğrafçıları tarafından Munzur Dağı’nın zirvesinde beslenirken görüntülendi.
Erzincan’da, sürü halindeki şamualar görüntülendi
Erzincan’da 3 bin 300 rakımlı Munzur Dağı’nda, şamua cinsi olarak bilinen çengel boynuzlu dağ keçileri, sürü halinde görüntülendi.
Türkiye’de nesli tükenme tehlikesi altında olduğu için korumaya alınan ve halk arasında çengel boynuzlu dağ keçisi olarak bilinen şamua cinsi yaban keçileri, Munzur Dağı’nda sürü halinde görüntülendi. Daha çok sarp kayalıklarla dağların zirvelerinde yaşayan şamualar, doğa fotoğrafçıları tarafından Munzur Dağı’nın zirvesinde beslenirken görüntülendi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.