Ertuğrul’dan geçmiş dönem başkanlarına teşekkür

OTOMOTİV/MOTOR/YAT 07.06.2022 - 10:52, Güncelleme: 07.06.2022 - 10:52 2320+ kez okundu.
 

Ertuğrul’dan geçmiş dönem başkanlarına teşekkür

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, EGSD desteği ile İZFAŞ tarafından yapılan IF Wedding Fashion İzmir, Fashion Prime ve Fashion Tech fuarları tarihi Çukur Han’da tanıtıldı.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ev sahipliğindeki tanıtıma sektör temsilcileri katılırken, 30 yıllık geçmişe sahip olan EGSD’in geçmiş dönem başkanları da tanıtımda yer aldı. Hazır giyim sektörünü bir araya getiren tanıtımda konuşan EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Ertuğrul, sektör temsilcilerini bir araya getiren fuarlarımızın başarısına katkı sağlayan tüm kurum ve kuruluşlara desteklerinden dolayı teşekkür etti.     30. yılda büyük fuar organizasyonları gururu Ertuğrul, “1992 yılında sektörün önde gelen temsilcilerinin bir araya gelerek kurdukları Ege Giyim Sanayicileri Derneğimizin 30. kuruluş yılı içerisinde olmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Derneğimizin bugünlere gelmesinde büyük özveri ile gerçekleştirilen projeler için tüm geçmiş dönem başkanlarımıza bir kez daha şükranlarımızı sunuyorum” dedi. 30. Kuruluş yıldönümünde bu şekilde büyük fuarların organizasyonunda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Ertuğrul, “Sektörümüz ülkemiz ihracatının lokomotif gücü. 2021 yılında sektörümüz iyi bir yıl geçirdi. Hazır giyimin katma değeri yüksek branşlarından olan gelinlik ve abiyenin ihracattan ülkemize sağladığı katkı bu fuarlar sayesinde büyümeye devam ediyor” dedi.     Soyer: “İzmir’de 34 fuara ev sahipliği yapıyoruz” İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise fuarların İzmir için hayati olduğunu söyledi. Soyer, “100 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk’ün İzmir İktisat Kongresi’ni yaptıktan sonra Milli Numune Sergisi’ni İzmir’de açtı. Arkasından da İzmir Fuarlar şehri olmaya başlamış. Kurucu liderimiz İzmir’in bir liman kenti olması dolayısıyla fuarlara ev sahipliği yapması gerektiğini 100 yıl önce görmüş. Bize düşen çıtayı yükseltmek. 2019 yılına kadar yılda 10-11 fuar yapılan İzmir’de bu yıl 34 fuara ev sahipliği yapıyoruz. Emin olun, olağanüstü başarılara imza atmaya hazırız. Çünkü İzmir’e ve İzmirlilere güveniyoruz. Sonuna kadar sektörü büyütmeye, uluslararası arenalarda sizleri tanıtmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, EGSD desteği ile İZFAŞ tarafından yapılan IF Wedding Fashion İzmir, Fashion Prime ve Fashion Tech fuarları tarihi Çukur Han’da tanıtıldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ev sahipliğindeki tanıtıma sektör temsilcileri katılırken, 30 yıllık geçmişe sahip olan EGSD’in geçmiş dönem başkanları da tanıtımda yer aldı.

Hazır giyim sektörünü bir araya getiren tanıtımda konuşan EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Ertuğrul, sektör temsilcilerini bir araya getiren fuarlarımızın başarısına katkı sağlayan tüm kurum ve kuruluşlara desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

30. yılda büyük fuar organizasyonları gururu

Ertuğrul, “1992 yılında sektörün önde gelen temsilcilerinin bir araya gelerek kurdukları Ege Giyim Sanayicileri Derneğimizin 30. kuruluş yılı içerisinde olmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Derneğimizin bugünlere gelmesinde büyük özveri ile gerçekleştirilen projeler için tüm geçmiş dönem başkanlarımıza bir kez daha şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

30. Kuruluş yıldönümünde bu şekilde büyük fuarların organizasyonunda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Ertuğrul, “Sektörümüz ülkemiz ihracatının lokomotif gücü. 2021 yılında sektörümüz iyi bir yıl geçirdi. Hazır giyimin katma değeri yüksek branşlarından olan gelinlik ve abiyenin ihracattan ülkemize sağladığı katkı bu fuarlar sayesinde büyümeye devam ediyor” dedi.

 

 

Soyer: “İzmir’de 34 fuara ev sahipliği yapıyoruz”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise fuarların İzmir için hayati olduğunu söyledi. Soyer, “100 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk’ün İzmir İktisat Kongresi’ni yaptıktan sonra Milli Numune Sergisi’ni İzmir’de açtı. Arkasından da İzmir Fuarlar şehri olmaya başlamış. Kurucu liderimiz İzmir’in bir liman kenti olması dolayısıyla fuarlara ev sahipliği yapması gerektiğini 100 yıl önce görmüş. Bize düşen çıtayı yükseltmek. 2019 yılına kadar yılda 10-11 fuar yapılan İzmir’de bu yıl 34 fuara ev sahipliği yapıyoruz. Emin olun, olağanüstü başarılara imza atmaya hazırız. Çünkü İzmir’e ve İzmirlilere güveniyoruz. Sonuna kadar sektörü büyütmeye, uluslararası arenalarda sizleri tanıtmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.