Ereğli’de uyuşturucu operasyonu:1 gözaltı

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.01.2023 - 09:22, Güncelleme: 28.01.2023 - 06:56 1111+ kez okundu.
 

Ereğli’de uyuşturucu operasyonu:1 gözaltı

Ereğli’de uyuşturucu operasyonu:1 gözaltı
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde jandarma ekiplerinin yaptığı aramada 1 şüpheli ile birlikte çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirdi.Edinilen bilgiye göre, İlçe jandarma komutanlığı ekiplerince Ereğli’de yapılan aramada 1 kişi yakalandı. Ekiplerce şahsın evine yapılan aramada, 17 adet Ectacy Hap, 8 adet Lilica Hap , 1 adet Symra Hap, 15 gram toz esrar, 2 gram kenevir tohumu, 5 kilo 570 gram kubar esrar ile hassas terazi, ele geçirildi.Gözaltına alınan şahıs uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak, ticareti yapmak suçlarından çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine sevk edildi.
Ereğli’de uyuşturucu operasyonu:1 gözaltı
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde jandarma ekiplerinin yaptığı aramada 1 şüpheli ile birlikte çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirdi.
Edinilen bilgiye göre, İlçe jandarma komutanlığı ekiplerince Ereğli’de yapılan aramada 1 kişi yakalandı. Ekiplerce şahsın evine yapılan aramada, 17 adet Ectacy Hap, 8 adet Lilica Hap , 1 adet Symra Hap, 15 gram toz esrar, 2 gram kenevir tohumu, 5 kilo 570 gram kubar esrar ile hassas terazi, ele geçirildi.
Gözaltına alınan şahıs uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak, ticareti yapmak suçlarından çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine sevk edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.