Elektrik ve doğalgaz sayaçları OKUNMAYACAK

BİLİM /TEKNOLOJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2020 - 13:49, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 4439+ kez okundu.
 

Elektrik ve doğalgaz sayaçları OKUNMAYACAK

Koronavirisü salgını nedeniyle elektrik ve doğalgaz fatura okumada yenir bir sisteme geçileceği öğrenildi
Salgının yayılmasını önlemek için dağıtım şirketlerinin aylık düzenli sayaç okuması yerine son 2 yıllık ortalama tüketiminin alınacağı ve bu veriler çerçevesinde faturalandırma yapılacağı öğrenildi. Salgının sona ermesinden sonra ise gerçek tüketimlerin faturalandırılacağı ifade ediliyor. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) koronavirüs salgınına yönelik elektrik ve doğalgaz faturaları ile ilgili yaptığı çalışma ile dağıtım şirketlerinde çalışan yüzlerce sayaç okuma personeli abonelerle teması kesilmiş olacak.
Koronavirisü salgını nedeniyle elektrik ve doğalgaz fatura okumada yenir bir sisteme geçileceği öğrenildi

Salgının yayılmasını önlemek için dağıtım şirketlerinin aylık düzenli sayaç okuması yerine son 2 yıllık ortalama tüketiminin alınacağı ve bu veriler çerçevesinde faturalandırma yapılacağı öğrenildi. Salgının sona ermesinden sonra ise gerçek tüketimlerin faturalandırılacağı ifade ediliyor.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) koronavirüs salgınına yönelik elektrik ve doğalgaz faturaları ile ilgili yaptığı çalışma ile dağıtım şirketlerinde çalışan yüzlerce sayaç okuma personeli abonelerle teması kesilmiş olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.