EGEM’de, Yeni Citroen C4 X’in Test Sürüş Heyecanı!

OTOMOTİV/MOTOR/YAT 13.01.2023 - 09:53, Güncelleme: 13.01.2023 - 09:53 4636+ kez okundu.
 

EGEM’de, Yeni Citroen C4 X’in Test Sürüş Heyecanı!

12-15 Ocak tarihleri boyunca EGEM Otomotiv’de, merakla beklenen yeni Citroen C4 X’in test sürüş günleri gerçekleşiyor.
Citroën dünyasının hayata konfor ve renk katan otomobillerine, Ocak 2023 itibariyle C4 X katıldı. Yeni C4 X, yüksek hacimli kompakt otomobil segmentindeki seçeneklere, çevreye duyarlı ve zarif bir alternatif oldu. Araç kullanıcılarının vazgeçilmezi EGEM Otomotiv, Citroen standartlarına son derece uyumlu ve alanında uzman çalışanları ile 12-15 Ocak tarihleri boyunca yeni Citroen C4 X’in tanıtım ve test sürüş etkinliğine ilgi gösteren herkese ev sahipliği yapıyor. Tasarımı ve üstün konfor özelliğiyle Citroën’i yepyeni bir kulvara taşıyan Yeni C4 X, EGEM Otomotiv’deki test sürüş etkinliğinde ziyaretçilerine farklı deneyimler yaşatmaya devam ediyor. Citroen EGEM çevresinde belirlenen yaklaşık 15 dakikalık test sürüş parkuru ve EGEM satış danışmanlarının detaylı bilgi paylaşımı sayesinde kullanıcıların C4 X’i daha iyi tanıması sağlanıyor. Etkinlik; kademeli hidrolik destekli süspansiyon ile oluşan uçan halı hissiyatından, direksiyon ısıtma ve masaja kadar birçok özelliği birebir deneyimleme fırsatı sunuyor.  Davetliler showroom içerisindeki Citroënist Cafelerde keyifli showroom atmosferini yaşarken merak ettiği tüm sorulara yanıt buluyor.     EGEM Otomotiv Genel Müdürü Zerrin Kalay, etkinliğe katılan tüm misafirlere; gösterdikleri ilgi için teşekkürlerini iletti. Gelişen teknolojiye uyum sağlayan Citroen’in, hem konforu hem de güvenliği artırarak araç kullanmayı daha kolay ve zevkli bir hale getirdiğini belirten Zerrin Kalay “ Her yeni üretilen modellerde gelişen teknolojik değişimin havasını soluyoruz ve hayatımıza birçok kolaylık dahil oluyor. Citroen’in amiral gemisi olarak nitelendirdiğimiz yeni C4 X, üstün konfor ve teknolojiyi kullanıcılar ile buluşturdu. Tanıtım ve test sürüş etkinliğimizin ilk gününden itibaren yeni aracımıza yoğun talep gösteriliyor. C4 X’i yakından görüp, deneyimlemek isteyen herkesi Citroen EGEM showroomumuza bekleriz.” ifadelerini kullandı.   Sakinliğin gücünü hissetmek isteyen herkes EGEM Otomotiv’de yeni C4 X’i deneyimleme fırsatını yakalayabilir.
12-15 Ocak tarihleri boyunca EGEM Otomotiv’de, merakla beklenen yeni Citroen C4 X’in test sürüş günleri gerçekleşiyor.

Citroën dünyasının hayata konfor ve renk katan otomobillerine, Ocak 2023 itibariyle C4 X katıldı. Yeni C4 X, yüksek hacimli kompakt otomobil segmentindeki seçeneklere, çevreye duyarlı ve zarif bir alternatif oldu. Araç kullanıcılarının vazgeçilmezi EGEM Otomotiv, Citroen standartlarına son derece uyumlu ve alanında uzman çalışanları ile 12-15 Ocak tarihleri boyunca yeni Citroen C4 X’in tanıtım ve test sürüş etkinliğine ilgi gösteren herkese ev sahipliği yapıyor. Tasarımı ve üstün konfor özelliğiyle Citroën’i yepyeni bir kulvara taşıyan Yeni C4 X, EGEM Otomotiv’deki test sürüş etkinliğinde ziyaretçilerine farklı deneyimler yaşatmaya devam ediyor. Citroen EGEM çevresinde belirlenen yaklaşık 15 dakikalık test sürüş parkuru ve EGEM satış danışmanlarının detaylı bilgi paylaşımı sayesinde kullanıcıların C4 X’i daha iyi tanıması sağlanıyor. Etkinlik; kademeli hidrolik destekli süspansiyon ile oluşan uçan halı hissiyatından, direksiyon ısıtma ve masaja kadar birçok özelliği birebir deneyimleme fırsatı sunuyor.  Davetliler showroom içerisindeki Citroënist Cafelerde keyifli showroom atmosferini yaşarken merak ettiği tüm sorulara yanıt buluyor.  

 

EGEM Otomotiv Genel Müdürü Zerrin Kalay, etkinliğe katılan tüm misafirlere; gösterdikleri ilgi için teşekkürlerini iletti. Gelişen teknolojiye uyum sağlayan Citroen’in, hem konforu hem de güvenliği artırarak araç kullanmayı daha kolay ve zevkli bir hale getirdiğini belirten Zerrin Kalay “ Her yeni üretilen modellerde gelişen teknolojik değişimin havasını soluyoruz ve hayatımıza birçok kolaylık dahil oluyor. Citroen’in amiral gemisi olarak nitelendirdiğimiz yeni C4 X, üstün konfor ve teknolojiyi kullanıcılar ile buluşturdu. Tanıtım ve test sürüş etkinliğimizin ilk gününden itibaren yeni aracımıza yoğun talep gösteriliyor. C4 X’i yakından görüp, deneyimlemek isteyen herkesi Citroen EGEM showroomumuza bekleriz.” ifadelerini kullandı.

 

Sakinliğin gücünü hissetmek isteyen herkes EGEM Otomotiv’de yeni C4 X’i deneyimleme fırsatını yakalayabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.