Düzce’de ağır hasar alan 107 bina yıkıldı!

GÜNDEM/GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2022 - 11:08, Güncelleme: 05.12.2022 - 11:08 2981+ kez okundu.
 

Düzce’de ağır hasar alan 107 bina yıkıldı!

Düzce’de ağır hasar alan 107 bina yıkıldı
Düzce’de 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından acil yıkım kararı verilen 727 binanın 107’si yıkıldı. Düzce’de 23 Kasım’da meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından alınan karar doğrultusunda ağır hasarlı binaların yıkımına devam ediliyor. Bu çerçevede, acil yıkım kararı olan ağır hasırlı 727 binanın 107’si yıkıldı. Kalan ağır hasarlı yapıların da yıkımı gerçekleştirilecek. "Bina 1993 yılında yapıldı" Kazukoğlu Mahallesi’nde Cemil Yıldız’a ait 3 katlı bina da ekiplerce yıkıldı. Binasının yıkılışını izleyen Cemil Yıldız’ın kardeşi Celal Yıldız, "Bu bina 1993 yılında yapıldı. Daha önce de deprem atlattı. Binayı ağabeyim yaptı. Kendileri yazın buraya gelip bu binada kalıyorlardı. Kışın da binada biz oturuyoruz. Binada benim de emeğim var. Üst katların kolonları sağlam ama alt katların kolonları depremde patladı. Çok şükür can kaybımız yok. Depremde 6 kişi çıkmıştık bu binadan" dedi. Binanın yıkılışı dron ile havadan da görüntülendi.
Düzce’de ağır hasar alan 107 bina yıkıldı

Düzce’de 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından acil yıkım kararı verilen 727 binanın 107’si yıkıldı.
Düzce’de 23 Kasım’da meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından alınan karar doğrultusunda ağır hasarlı binaların yıkımına devam ediliyor. Bu çerçevede, acil yıkım kararı olan ağır hasırlı 727 binanın 107’si yıkıldı. Kalan ağır hasarlı yapıların da yıkımı gerçekleştirilecek.

"Bina 1993 yılında yapıldı"
Kazukoğlu Mahallesi’nde Cemil Yıldız’a ait 3 katlı bina da ekiplerce yıkıldı. Binasının yıkılışını izleyen Cemil Yıldız’ın kardeşi Celal Yıldız, "Bu bina 1993 yılında yapıldı. Daha önce de deprem atlattı. Binayı ağabeyim yaptı. Kendileri yazın buraya gelip bu binada kalıyorlardı. Kışın da binada biz oturuyoruz. Binada benim de emeğim var. Üst katların kolonları sağlam ama alt katların kolonları depremde patladı. Çok şükür can kaybımız yok. Depremde 6 kişi çıkmıştık bu binadan" dedi.
Binanın yıkılışı dron ile havadan da görüntülendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.