Dördüncü kattan atlayan genç hafif yaralandı

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.01.2023 - 11:41, Güncelleme: 28.01.2023 - 10:47 1133+ kez okundu.
 

Dördüncü kattan atlayan genç hafif yaralandı

Dördüncü kattan atlayan genç hafif yaralandı
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 15 yaşındaki bir genç, dördüncü kattan atlayarak hafif şekilde yaralandı.Olay; saat 22.35 sularında, ilçenin Murtaza Mahallesi Halit Hoca Sokak üzerinde bulunan bir binada meydana geldi. İddiaya göre; 15 yaşındaki erkek şahıs Ö.F.Y., binanın 4. katından atladı. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekibi, ilk müdahaleyi yaptığı genci ambulansa alarak ilçedeki özel bir hastaneye kaldırdı. Ö.F.Y.’nin genel durumunun iyi olduğu ve tedavisinin acil serviste devam ettiği öğrenildi.Polis ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı.
Dördüncü kattan atlayan genç hafif yaralandı
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 15 yaşındaki bir genç, dördüncü kattan atlayarak hafif şekilde yaralandı.
Olay; saat 22.35 sularında, ilçenin Murtaza Mahallesi Halit Hoca Sokak üzerinde bulunan bir binada meydana geldi. İddiaya göre; 15 yaşındaki erkek şahıs Ö.F.Y., binanın 4. katından atladı. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekibi, ilk müdahaleyi yaptığı genci ambulansa alarak ilçedeki özel bir hastaneye kaldırdı. Ö.F.Y.’nin genel durumunun iyi olduğu ve tedavisinin acil serviste devam ettiği öğrenildi.
Polis ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.