Doğum günü sürprizi yapılan 78 yaşındaki Pembe ninenin mutluluk gözyaşları

TARIM/HAYVANCILIK/DENİZ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2020 - 14:41, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 3737+ kez okundu.
 

Doğum günü sürprizi yapılan 78 yaşındaki Pembe ninenin mutluluk gözyaşları

UŞAK’TA YAŞAYAN 78 YAŞINDAKİ PEMBE NİNEYE ‘VEFA’ EKİPLERİ TARAFINDAN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ YAPILDI. SÜRPRİZ KARŞISINDA ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEYEN YAŞLI KADIN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU.
Uşak’ta yaşayan korona virüs tedbirleri kapsamında evinden çıkamayan 78 yaşındaki Pembe nineye ‘Vefa’ ekipleri tarafından doğum günü sürprizi yapıldı. Sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen yaşlı kadın gözyaşlarına boğuldu. Tedbirler nedeniyle evinden çıkamayan Pembe Tüyyan’ın (78) doğum gününü kutlamak isteyen kızı Sevim Badili, annesine sürpriz yapmaya karar verdi. Konya’da oturan Badili, annesinin yanına gelemeyince Uşak Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü’ne bağlı vefa ekiplerine ulaştı. Ekipler Badili’nin isteğini yerine getirerek Pembe nineye ellerinde pastayla doğum günü sürprizi yaptı. Sürpriz karşısında şaşıran Pembe nine gözyaşlarını tutamadı. Gurbetten gelemeyen kızıyla görüntülü konuşan yaşlı kadının mutluluğu ise görüntülere yansıdı. “Dünyaları verseler bu kadar mutlu olmazdım” 78. yaşına girdiğini ifade eden Pembe nine, “Çok memnun oldum, çok sevindim. Dünyaları, Uşak’ı bana verseler bu kadar olmazdı. Siz de buraya geldiniz ayaklarınız dert görmesin. Allah size de gurbetteki kızıma da uzun ömürler versin. Gurbetten gelemedi kuzum. Sizler de benim kuzularımsınız, Allah razı olsun” dedi.
UŞAK’TA YAŞAYAN 78 YAŞINDAKİ PEMBE NİNEYE ‘VEFA’ EKİPLERİ TARAFINDAN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ YAPILDI. SÜRPRİZ KARŞISINDA ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEYEN YAŞLI KADIN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU.

Uşak’ta yaşayan korona virüs tedbirleri kapsamında evinden çıkamayan 78 yaşındaki Pembe nineye ‘Vefa’ ekipleri tarafından doğum günü sürprizi yapıldı. Sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen yaşlı kadın gözyaşlarına boğuldu.

Tedbirler nedeniyle evinden çıkamayan Pembe Tüyyan’ın (78) doğum gününü kutlamak isteyen kızı Sevim Badili, annesine sürpriz yapmaya karar verdi. Konya’da oturan Badili, annesinin yanına gelemeyince Uşak Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü’ne bağlı vefa ekiplerine ulaştı. Ekipler Badili’nin isteğini yerine getirerek Pembe nineye ellerinde pastayla doğum günü sürprizi yaptı.

Sürpriz karşısında şaşıran Pembe nine gözyaşlarını tutamadı. Gurbetten gelemeyen kızıyla görüntülü konuşan yaşlı kadının mutluluğu ise görüntülere yansıdı.

“Dünyaları verseler bu kadar mutlu olmazdım”

78. yaşına girdiğini ifade eden Pembe nine, “Çok memnun oldum, çok sevindim. Dünyaları, Uşak’ı bana verseler bu kadar olmazdı. Siz de buraya geldiniz ayaklarınız dert görmesin. Allah size de gurbetteki kızıma da uzun ömürler versin. Gurbetten gelemedi kuzum. Sizler de benim kuzularımsınız, Allah razı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.