Dikkat cezası var! Çiftçilere beyanname uyarısı

TARIM/HAYVANCILIK/DENİZ 20.01.2023 - 11:29, Güncelleme: 20.01.2023 - 11:29 1656+ kez okundu.
 

Dikkat cezası var! Çiftçilere beyanname uyarısı

Bursa'da Yenişehir Sulama Birliği tarafından çiftçilerin en geç 15 Mart 2023 tarihine kadar sulama beyannamelerini teslim etmeleri gerektiği bildirildi.Gürhan ADANA / BURSA (İGFA) - Bursa'nın Yenişehir ilçesinde Sulama Birliği'nden yapılan açıklamada, sulanacak parsellere ilişkin beyanname verilmesi gerektiği bildirildi. Söz konusu beyannameyi vermeyen parseller için ceza uygulanacağı kaydedilen açıklamada, beyanname verme işlemleri için tapu bilgileri ve ÇKS belgesi ile birlikte Yenişehir Sulama Birliği'ne başvuruda bulunulması gerektiğinin altı çizildi.

Bursa'da Yenişehir Sulama Birliği tarafından çiftçilerin en geç 15 Mart 2023 tarihine kadar sulama beyannamelerini teslim etmeleri gerektiği bildirildi.

Gürhan ADANA / BURSA (İGFA) - Bursa'nın Yenişehir ilçesinde Sulama Birliği'nden yapılan açıklamada, sulanacak parsellere ilişkin beyanname verilmesi gerektiği bildirildi.

Söz konusu beyannameyi vermeyen parseller için ceza uygulanacağı kaydedilen açıklamada, beyanname verme işlemleri için tapu bilgileri ve ÇKS belgesi ile birlikte Yenişehir Sulama Birliği'ne başvuruda bulunulması gerektiğinin altı çizildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.