Devlet korumasındaki 1041 genç istihdam edilecek

GÜNDEM/GÜNCEL 06.12.2022 - 12:45, Güncelleme: 06.12.2022 - 12:45 2788+ kez okundu.
 

Devlet korumasındaki 1041 genç istihdam edilecek

Devlet korumasındaki 1041 genç istihdam edilecek
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, devlet korumasında yetişen bin 41 gencin kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edileceğini duyurdu.  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bakanlığın kuruluşlarında yetişmiş gençler kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam etmeye hazırlanıyor. Hak sahibi bin 41 kişi, tercih işlemlerini 6-16 Aralık'ta www.turkiye.gov.tr internet adresi üzerinden yapabilecek. Bakanlık’tan yapılan açıklamaya göre, hak sahipleri, tercih kılavuzuna Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın internet sayfasından veya e-Devlet Kapısı internet adresinden ulaşabiliyor. Atamaların, 2828 sayılı 'Sosyal Hizmetler Kanunu' uyarınca gerçekleştirildiği belirtilen açıklamada, "Bu kapsamda yılda 3 kez Mayıs, Eylül ve Aralık aylarında kamu kurum ve kuruluşlarına atama yapılıyor. 2022 yılının son atamasının bu ay sonunda gerçekleştirilmesi planlanıyor" denildi.
Devlet korumasındaki 1041 genç istihdam edilecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, devlet korumasında yetişen bin 41 gencin kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edileceğini duyurdu.

 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bakanlığın kuruluşlarında yetişmiş gençler kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam etmeye hazırlanıyor.

Hak sahibi bin 41 kişi, tercih işlemlerini 6-16 Aralık'ta www.turkiye.gov.tr internet adresi üzerinden yapabilecek.

Bakanlık’tan yapılan açıklamaya göre, hak sahipleri, tercih kılavuzuna Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın internet sayfasından veya e-Devlet Kapısı internet adresinden ulaşabiliyor.

Atamaların, 2828 sayılı 'Sosyal Hizmetler Kanunu' uyarınca gerçekleştirildiği belirtilen açıklamada, "Bu kapsamda yılda 3 kez Mayıs, Eylül ve Aralık aylarında kamu kurum ve kuruluşlarına atama yapılıyor. 2022 yılının son atamasının bu ay sonunda gerçekleştirilmesi planlanıyor" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.