Çok gizli denen belge, tek tıkla okunabiliyor!

GÜNDEM/GÜNCEL 25.05.2022 - 10:34, Güncelleme: 25.05.2022 - 10:34 2170+ kez okundu.
 

Çok gizli denen belge, tek tıkla okunabiliyor!

Dün akşam saatlerinde herkesi sosyal medyaya çağıran ve çok gizli belgeleri açıklayacağını iddia eden Kılıçdaroğlu saat 22.00'da kamera karşısına geçti.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün saat 22'de herkesi sosyal medya üzerinden açıklamayı dinlemeye davet etti. Yaptığı konuşmada çok gizli olduğunu belirttiği belgeleri açıkladı. Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı belgeler Amerikan Adalet Bakanlığı’nın sitesinde hemde herkese açık olarak zaten servis edilen belgelerdi. Kılıçdaroğlu şaşırtmadı  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın ve yaklaşık bin kişinin kaçacağı iddia eden Kılıçdaroğlu, bu iddiayı ispat için çok gizli belge dediği Amerikan Adalet Bakanlığı tarafından herkese açık bir link olduğu ortaya çıktı.
Dün akşam saatlerinde herkesi sosyal medyaya çağıran ve çok gizli belgeleri açıklayacağını iddia eden Kılıçdaroğlu saat 22.00'da kamera karşısına geçti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün saat 22'de herkesi sosyal medya üzerinden açıklamayı dinlemeye davet etti. Yaptığı konuşmada çok gizli olduğunu belirttiği belgeleri açıkladı.
Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı belgeler Amerikan Adalet Bakanlığı’nın sitesinde hemde herkese açık olarak zaten servis edilen belgelerdi.


Kılıçdaroğlu şaşırtmadı 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın ve yaklaşık bin kişinin kaçacağı iddia eden Kılıçdaroğlu, bu iddiayı ispat için çok gizli belge dediği Amerikan Adalet Bakanlığı tarafından herkese açık bir link olduğu ortaya çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.