Bursa İnegöl'de 616 aileye 924 bin TL ısınma desteği

YURT HABERLERİ 07.12.2022 - 12:14, Güncelleme: 07.12.2022 - 12:14 1044+ kez okundu.
 

Bursa İnegöl'de 616 aileye 924 bin TL ısınma desteği

Bursa İnegöl'de 616 aileye 924 bin TL ısınma desteği
Bursa'da İnegöl Belediyesi, hava kalitesine etki eden katı yakıt tüketiminin yasaklanması nedeniyle geçtiğimiz yıl ilk defa ısınma yardımlarını nakdi yardım olarak gerçekleştirmişti. Bu yıl da 616 aileye 1500’er TL olmak üzere toplam 924 bin TL ısınma yardımı yapıldı. İnegöl Belediyesi Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzatmaya devam ediyor. 2022-2023 kış dönemi için Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından toplam 616 aileye ısınma yardımı yapıldığı açıklandı. HER AİLEYE 1500 TL ISINMA YARDIMI İnegöl Belediyesi Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz yıl itibariyle hava kalitesine etki eden kömür ve katı yakıtların yakılmasının yasaklanmasının ardından, Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü olarak ilk defa Şubat ayında ısınma yardımlarını nakdi yardım şeklinde yapmaya başlamıştık. 2022-23 kış dönemi için de ısınma yardımlarımız nakdi yardım olarak ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırıldı. İnegöl Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz tarafından 616 ailemize her aileye 1.500 TL olmak üzere tek seferlik ödeme gerçekleşiyor. Havaların soğumaya başladığı günlerde, ısınma yardımları 516 ihtiyaç sahibinin hesaplarına yansıdı. Hesap açacak durumda olmayan, yaşlı ve bakıma muhtaç 100 ailenin ısınma yardımları da ekiplerimiz tarafından bizzat evlerine gidilerek elden teslim ediliyor.” ifadeleri yer aldı. Yeni başvuran ihtiyaç sahibi ailelere yardımların devam edeceği kaydedildi.
Bursa İnegöl'de 616 aileye 924 bin TL ısınma desteği

Bursa'da İnegöl Belediyesi, hava kalitesine etki eden katı yakıt tüketiminin yasaklanması nedeniyle geçtiğimiz yıl ilk defa ısınma yardımlarını nakdi yardım olarak gerçekleştirmişti. Bu yıl da 616 aileye 1500’er TL olmak üzere toplam 924 bin TL ısınma yardımı yapıldı.

İnegöl Belediyesi Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzatmaya devam ediyor. 2022-2023 kış dönemi için Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından toplam 616 aileye ısınma yardımı yapıldığı açıklandı.

HER AİLEYE 1500 TL ISINMA YARDIMI

İnegöl Belediyesi Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz yıl itibariyle hava kalitesine etki eden kömür ve katı yakıtların yakılmasının yasaklanmasının ardından, Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü olarak ilk defa Şubat ayında ısınma yardımlarını nakdi yardım şeklinde yapmaya başlamıştık. 2022-23 kış dönemi için de ısınma yardımlarımız nakdi yardım olarak ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırıldı. İnegöl Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz tarafından 616 ailemize her aileye 1.500 TL olmak üzere tek seferlik ödeme gerçekleşiyor. Havaların soğumaya başladığı günlerde, ısınma yardımları 516 ihtiyaç sahibinin hesaplarına yansıdı. Hesap açacak durumda olmayan, yaşlı ve bakıma muhtaç 100 ailenin ısınma yardımları da ekiplerimiz tarafından bizzat evlerine gidilerek elden teslim ediliyor.” ifadeleri yer aldı.

Yeni başvuran ihtiyaç sahibi ailelere yardımların devam edeceği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.