Bu hamburgerler tartışmaya yol açtı!

GÜNDEM/GÜNCEL 02.12.2022 - 12:54, Güncelleme: 02.12.2022 - 12:54 8207+ kez okundu.
 

Bu hamburgerler tartışmaya yol açtı!

Ülkemizde de şubeleri olan ABD merkezli bir fast food zincir mağazası, sattığı hamburger ile gündem oldu.
Ülkemizde de şubeleri olan ABD merkezli bir fast food zincir mağazası, sattığı hamburger ile gündem oldu.   Eylem Koç / Özel Haber   Sosyal medyada paylaşım yapan bir Avustralyalı ülkemizde de şubeleri olan fast food ürünleri ile tanınan bir mekândan üç ay önce satın aldığı hamburger hakkında bir video çekti.   Avustralyalı tüketici, dünyanın en ünlü mağazalarından biri olan bu zincir hamburgerciden aynı ürünü üç ay arayla satın aldı. Ve bu iki ürün arasında bir kıyaslama yaptı. İlk aldığı ürünü üç ay boyunca buzdolabında saklayan bu tüketici, üç ay sonra aynı yerden satın aldığı hamburgeri karşılaştırdı. Bu karşılaştırmada; ilk hamburgerin biraz daha küçük olduğunu ama bozulma emaresi, küf, çürüme olmadığını tespit etti. Hatta etlerin bile taptaze durduğu, üzerinde bulunan marulların çürümemiş olduğunu gösterdi. Videoya yorum yazan beslenme uzmanları ise bu tazeliğin koruyuculardan kaynaklı olduğunu, bu ürünlerde kimyasalların var olduğunu ve kimyasal işlenmiş gıdalar sınıfına girdiğini ifade ettiler.
Ülkemizde de şubeleri olan ABD merkezli bir fast food zincir mağazası, sattığı hamburger ile gündem oldu.

Ülkemizde de şubeleri olan ABD merkezli bir fast food zincir mağazası, sattığı hamburger ile gündem oldu.

 

Eylem Koç / Özel Haber

 

Sosyal medyada paylaşım yapan bir Avustralyalı ülkemizde de şubeleri olan fast food ürünleri ile tanınan bir mekândan üç ay önce satın aldığı hamburger hakkında bir video çekti.

 

Avustralyalı tüketici, dünyanın en ünlü mağazalarından biri olan bu zincir hamburgerciden aynı ürünü üç ay arayla satın aldı. Ve bu iki ürün arasında bir kıyaslama yaptı.

İlk aldığı ürünü üç ay boyunca buzdolabında saklayan bu tüketici, üç ay sonra aynı yerden satın aldığı hamburgeri karşılaştırdı. Bu karşılaştırmada; ilk hamburgerin biraz daha küçük olduğunu ama bozulma emaresi, küf, çürüme olmadığını tespit etti. Hatta etlerin bile taptaze durduğu, üzerinde bulunan marulların çürümemiş olduğunu gösterdi.

Videoya yorum yazan beslenme uzmanları ise bu tazeliğin koruyuculardan kaynaklı olduğunu, bu ürünlerde kimyasalların var olduğunu ve kimyasal işlenmiş gıdalar sınıfına girdiğini ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.