BM Güvenlik Konseyi pazar gününü bekliyor

TURİZM/GEZİ/MACERA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.05.2021 - 14:14, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2947+ kez okundu.
 

BM Güvenlik Konseyi pazar gününü bekliyor

ABD'nin BM Büyükelçisi Linda Thomas-Greenfield, "BM Güvenlik Konseyi pazar günü İsrail ve Gazze'deki durumu görüşmek üzere toplanacak" dedi.
ABD'nin Birleşmiş Milletler Büyükelçisi Linda Thomas-Greenfield yaptığı açıklamada, "BM Güvenlik Konseyi pazar günü İsrail ve Gazze'deki durumu görüşmek üzere toplanacak" ifadelerini kullandı. ABD'nin gerilimi azaltmak adına diplomasi yürüteceğine dikkat çeken Thomas-Greenfield, "ABD, gerilimleri azaltmaya çalışmak adına en üst düzeyde aktif olarak diplomasi yürütmeye devam edecek" dedi. Ayrıca ABD Dışişleri Bakanlığı bünyesindeki Yakın Doğu İşleri Bürosunda İsrail ve Filistin İşlerinden Sorumlu Bakan Yardımcısı Hady Amr'ın, her iki tarafla da ateşkes sağlanması amacıyla görüşmek üzere İsrail'e yola çıktığı ifade edildi.
ABD'nin BM Büyükelçisi Linda Thomas-Greenfield, "BM Güvenlik Konseyi pazar günü İsrail ve Gazze'deki durumu görüşmek üzere toplanacak" dedi.

ABD'nin Birleşmiş Milletler Büyükelçisi Linda Thomas-Greenfield yaptığı açıklamada, "BM Güvenlik Konseyi pazar günü İsrail ve Gazze'deki durumu görüşmek üzere toplanacak" ifadelerini kullandı. ABD'nin gerilimi azaltmak adına diplomasi yürüteceğine dikkat çeken Thomas-Greenfield, "ABD, gerilimleri azaltmaya çalışmak adına en üst düzeyde aktif olarak diplomasi yürütmeye devam edecek" dedi.

Ayrıca ABD Dışişleri Bakanlığı bünyesindeki Yakın Doğu İşleri Bürosunda İsrail ve Filistin İşlerinden Sorumlu Bakan Yardımcısı Hady Amr'ın, her iki tarafla da ateşkes sağlanması amacıyla görüşmek üzere İsrail'e yola çıktığı ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.