Bizim Çocuklar tam gaz devam!

SPOR 12.06.2022 - 14:21, Güncelleme: 12.06.2022 - 14:49 3219+ kez okundu.
 

Bizim Çocuklar tam gaz devam!

A Millî Takım, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup 3. maçında Lüksemburg'u deplasmanda 2-0 yenerek liderliğini sürdürdü.
Lüksemburg Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Ay-Yıldızlılarımız, 37. dakikada penaltıdan Hakan Çalhanoğlu ve 76. dakikada Serdar Dursun'un golleriyle sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.  Grubunda 3'te 3 yapan ve 12 gol atan Millîler, kalesinde hiç gol görmedi. Ay-Yıldızlılar, dördüncü maçını 14 Haziran Salı günü İzmir Gürsel Aksel Stadyumu'nda Litvanya ile oynayacak.      TFF Başkanı Servet Yardımcı ve yönetim kurulu üyeleri, karşılaşmayı tribünden izledi ve Millilerimize destek verdi. C Ligi 1. Grup'taki diğer karşılaşmada ise Faroe Adaları, sahasında Litvanya'yı 2-1 mağlup etti. 
A Millî Takım, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup 3. maçında Lüksemburg'u deplasmanda 2-0 yenerek liderliğini sürdürdü.

Lüksemburg Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Ay-Yıldızlılarımız, 37. dakikada penaltıdan Hakan Çalhanoğlu ve 76. dakikada Serdar Dursun'un golleriyle sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. 

Grubunda 3'te 3 yapan ve 12 gol atan Millîler, kalesinde hiç gol görmedi. Ay-Yıldızlılar, dördüncü maçını 14 Haziran Salı günü İzmir Gürsel Aksel Stadyumu'nda Litvanya ile oynayacak. 

 

 

TFF Başkanı Servet Yardımcı ve yönetim kurulu üyeleri, karşılaşmayı tribünden izledi ve Millilerimize destek verdi.

C Ligi 1. Grup'taki diğer karşılaşmada ise Faroe Adaları, sahasında Litvanya'yı 2-1 mağlup etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.