Berkan Karahan Önemli Yapımlarda Yer Almak Tecrübe Kazandırır

AKTÜEL/MAGAZİN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2022 - 00:33, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 3794+ kez okundu.
 

Berkan Karahan Önemli Yapımlarda Yer Almak Tecrübe Kazandırır

Kendisini oyunculuk alanında geliştiren ve özellikle son zamanlarda pek çok dizi teklifi alan Oyuncu Berkan Karahan, “Önemli yapımlarda yer alarak deneyim kazanılabilir!” sözleriyle oyunculukta deneyimin öneminden bahsetti.
Sosyal medya platformlarında ön plana çıkan ve sesini duyuran isimlerden bir tanesi olan Oyuncu Berkan Karahan, oyunculuk eğitimine devam ediyor. Eğitimin çok önemli olduğunu ve kişinin kendisini geliştirmek için büyük bir istek duyması gerektiğini belirten Karahan, açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü: “Önemli yapımlarda yer alarak deneyim kazanılabilir. Birçoklarının da bildiği üzere iyi bir oyuncu olmanız için eğitimin yanında pratik yapmanız gerekiyor. Çünkü teorik bilgiler bir yere kadar sizi ilerletir. Fakat daha fazlasını istiyorsanız bir yerden başlamalısınız. Ben de halihazırda birçok dizi teklifi alıyorum. Ama bu teklifleri oyunculuk alanında yeterli olduğumda değerlendireceğim.” Birçok Dizi Teklifi Alıyorum Halihazırda pek çok dizi teklifi aldığını belirten ve konuyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan Oyuncu Berkan Karahan, “Almanya’da oyunculukla ilgili eğitim alıyorum. Bu alanın çok özel olduğunu düşünüyor ve gerekli eğitimin alınması gerektiğine inanıyorum. Şu anda birçok yapım için teklif alsam da bu teklifleri kendimi tam anlamıyla hazır hissettiğimde değerlendireceğim.” ifadelerinde bulundu.   Hazır Olduğumda Teklifleri Değerlendireceğim Konuyla ilgili açıklamalarını sürdüren Berkan Karahan, “Bence önemli yapımlardan teklif almak çok değerli bir şey. Çünkü ancak işin içine girdiğiniz zaman tam anlamıyla gelişim yaşayacaksınız. Bu nedenle bir şekilde çeşitli yapımlarda yer almanız gerekiyor. Her bir yapım sizin için gelişimize yönelik bir aşama olacaktır. Ben açıkçası oyunculuk kariyerimle ilgili bu şekilde düşünüyorum. Çalışmalarımı sürdürüyor ve kendimi geliştirebilmek adına gerekli adımları atıyorum. Bu konuda içimin rahat olduğunu söyleyebilirim.” sözleriyle oyunculuk kariyeri ile ilgili bilgi verdi. Oyuncu Olmak Benim için Çok Özel Oyuncu olmanın kendisini için çok özel olduğunu ifade eden Berkan Karahan, açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Oyuncu olmak benim için çok değerli. Çünkü aslında oyunculuğun kariyerimle bağlantılı bir meslek olduğunu düşünüyorum. Bu alanda çalışmalar gerçekleştirirken kendimi çok huzurlu hissediyorum. Bu nedenle kendimi geliştirmek ve iyi bir oyuncu olabilmek için çalışmalarımı sürdüreceğim!”  
Kendisini oyunculuk alanında geliştiren ve özellikle son zamanlarda pek çok dizi teklifi alan Oyuncu Berkan Karahan, “Önemli yapımlarda yer alarak deneyim kazanılabilir!” sözleriyle oyunculukta deneyimin öneminden bahsetti.

Sosyal medya platformlarında ön plana çıkan ve sesini duyuran isimlerden bir tanesi olan Oyuncu Berkan Karahan, oyunculuk eğitimine devam ediyor. Eğitimin çok önemli olduğunu ve kişinin kendisini geliştirmek için büyük bir istek duyması gerektiğini belirten Karahan, açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü: “Önemli yapımlarda yer alarak deneyim kazanılabilir. Birçoklarının da bildiği üzere iyi bir oyuncu olmanız için eğitimin yanında pratik yapmanız gerekiyor. Çünkü teorik bilgiler bir yere kadar sizi ilerletir. Fakat daha fazlasını istiyorsanız bir yerden başlamalısınız. Ben de halihazırda birçok dizi teklifi alıyorum. Ama bu teklifleri oyunculuk alanında yeterli olduğumda değerlendireceğim.”

Birçok Dizi Teklifi Alıyorum

Halihazırda pek çok dizi teklifi aldığını belirten ve konuyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan Oyuncu Berkan Karahan, “Almanya’da oyunculukla ilgili eğitim alıyorum. Bu alanın çok özel olduğunu düşünüyor ve gerekli eğitimin alınması gerektiğine inanıyorum. Şu anda birçok yapım için teklif alsam da bu teklifleri kendimi tam anlamıyla hazır hissettiğimde değerlendireceğim.” ifadelerinde bulundu.

 

Hazır Olduğumda Teklifleri Değerlendireceğim
Konuyla ilgili açıklamalarını sürdüren Berkan Karahan, “Bence önemli yapımlardan teklif almak çok değerli bir şey. Çünkü ancak işin içine girdiğiniz zaman tam anlamıyla gelişim yaşayacaksınız. Bu nedenle bir şekilde çeşitli yapımlarda yer almanız gerekiyor. Her bir yapım sizin için gelişimize yönelik bir aşama olacaktır. Ben açıkçası oyunculuk kariyerimle ilgili bu şekilde düşünüyorum. Çalışmalarımı sürdürüyor ve kendimi geliştirebilmek adına gerekli adımları atıyorum. Bu konuda içimin rahat olduğunu söyleyebilirim.” sözleriyle oyunculuk kariyeri ile ilgili bilgi verdi.

Oyuncu Olmak Benim için Çok Özel
Oyuncu olmanın kendisini için çok özel olduğunu ifade eden Berkan Karahan, açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Oyuncu olmak benim için çok değerli. Çünkü aslında oyunculuğun kariyerimle bağlantılı bir meslek olduğunu düşünüyorum. Bu alanda çalışmalar gerçekleştirirken kendimi çok huzurlu hissediyorum. Bu nedenle kendimi geliştirmek ve iyi bir oyuncu olabilmek için çalışmalarımı sürdüreceğim!”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.