Bayraklı’nın yeşil alan oranı artıyor

ÇEVRE/DOĞA/HAVA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.04.2022 - 12:58, Güncelleme: 07.04.2022 - 12:13 3713+ kez okundu.
 

Bayraklı’nın yeşil alan oranı artıyor

Bayraklı’nın yeşil alan oranı artıyor
Bayraklı Belediyesi, ilçeye yerel seçimlerden bu yana 51 bin 400 metrekarelik yeni yeşil alan kazandırıldığını bildirdi.İlçe genelindeki park, yeşil alan ve sosyal donatı alanı oranını artırmak için çalışmalarını sürdüren Bayraklı Belediyesi, 3 yıl içinde ilçeye 51 bin 400 metrekare yeni yeşil alan kazandırdı. Bayraklı’nın genelinde binlerce fidan ve mevsimlik çiçek dikilirken, atıl haldeki boş alanlar ağaçlandırıldı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar, vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "İlçemizi daha yeşil ve yaşanabilir hale getirmek, yarınlara daha güzel bir Bayraklı bırakmak istiyoruz. Modern kent mobilyaları, yaya ve bisiklet yolları ile tüm parklarımızda halkımızın rahat nefes almasını, çocuklarımızın huzurla oynamasını temenni ediyoruz. Bu çerçevede, ağaçlandırma alanlarımızı da her geçen gün artırıyoruz. Hedefimiz daha yeşil bir Bayraklı” dedi.
Bayraklı’nın yeşil alan oranı artıyor
Bayraklı Belediyesi, ilçeye yerel seçimlerden bu yana 51 bin 400 metrekarelik yeni yeşil alan kazandırıldığını bildirdi.
İlçe genelindeki park, yeşil alan ve sosyal donatı alanı oranını artırmak için çalışmalarını sürdüren Bayraklı Belediyesi, 3 yıl içinde ilçeye 51 bin 400 metrekare yeni yeşil alan kazandırdı. Bayraklı’nın genelinde binlerce fidan ve mevsimlik çiçek dikilirken, atıl haldeki boş alanlar ağaçlandırıldı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar, vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "İlçemizi daha yeşil ve yaşanabilir hale getirmek, yarınlara daha güzel bir Bayraklı bırakmak istiyoruz. Modern kent mobilyaları, yaya ve bisiklet yolları ile tüm parklarımızda halkımızın rahat nefes almasını, çocuklarımızın huzurla oynamasını temenni ediyoruz. Bu çerçevede, ağaçlandırma alanlarımızı da her geçen gün artırıyoruz. Hedefimiz daha yeşil bir Bayraklı” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.