Bayraklı'da esnaf, bozuk yolların asfaltlanması istiyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.10.2021 - 16:10, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 916+ kez okundu.
 

Bayraklı'da esnaf, bozuk yolların asfaltlanması istiyor

İzmir’in Bayraklı ilçesindeki bir caddede doğal gaz çalışması sonrası asfaltlanmayan yol, vatandaşların tepkisini çekiyor.
İzmir'in Bayraklı ilçesindeki bir caddede doğal gaz çalışması sonrası asfaltlanmayan yol, vatandaşların tepkisini çekiyor. İddiaya göre Şehit Hakan Ünsal Caddesi'nde iki ay önce yaklaşık 1 kilometrelik güzergah, doğal gaz çalışmaları için kazıldı. Çalışmaların ardından çukurlar kapatılırken asfalt yapılmaması ise esnaf ve vatandaşları rahatsız ediyor. Esnaf Yusuf Kılıç, yaptığı açıklamada, çalışmaların üzerinden 2 ay geçmesine rağmen asfaltlama yapılmadığını belirterek, "Yoldan geçen araçlarda bu nedenle arızalar yaşanıyor, yağmur yağdığında cadde su altında kalıyor. Burada oturan insanlar tozun toprağın içinde bu şekilde mücadele veriyoruz. Yetkililere ulaştık ama çözüm bulamadık. Biz bir an önce bu sorunun çözülmesini istiyoruz." dedi.
İzmir’in Bayraklı ilçesindeki bir caddede doğal gaz çalışması sonrası asfaltlanmayan yol, vatandaşların tepkisini çekiyor.

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki bir caddede doğal gaz çalışması sonrası asfaltlanmayan yol, vatandaşların tepkisini çekiyor.

İddiaya göre Şehit Hakan Ünsal Caddesi'nde iki ay önce yaklaşık 1 kilometrelik güzergah, doğal gaz çalışmaları için kazıldı. Çalışmaların ardından çukurlar kapatılırken asfalt yapılmaması ise esnaf ve vatandaşları rahatsız ediyor.

Esnaf Yusuf Kılıç, yaptığı açıklamada, çalışmaların üzerinden 2 ay geçmesine rağmen asfaltlama yapılmadığını belirterek, "Yoldan geçen araçlarda bu nedenle arızalar yaşanıyor, yağmur yağdığında cadde su altında kalıyor. Burada oturan insanlar tozun toprağın içinde bu şekilde mücadele veriyoruz. Yetkililere ulaştık ama çözüm bulamadık. Biz bir an önce bu sorunun çözülmesini istiyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.