Başkan Soyer'den öğrencilere müjde!

01.07.2022 - 11:03, Güncelleme: 01.07.2022 - 11:03 2218+ kez okundu.
 

Başkan Soyer'den öğrencilere müjde!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik adına öğrencilere 'eve dönüş bileti' dağıtıyor. Öğrencilerin evlerine dönebilmesi için 3403 bilet dağıtılacak.
Haber Gündemim - İzmir Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik kapsamında öğrencilere destek olmak için 'Eve Dönüş Bileti Bizden' projesini başlattı. Proje, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in sosyal medya hesabından tanıtıldı. Soyer proje kapsamında; 3403 öğrenciye 350 TL değerinde bilet parası desteği sağlanacağını duyurdu. Büyükşehir'in bu desteğinden faydalanmak isteyenler bizizmir.com internet sitesini ziyaret edebilirler. BAŞKAN SOYER'DEN MÜJDE Soyer, müjdeyi sosyal medya üzerinden şu şekilde açıkladı; "Üniversitede okuyup ailesine kavuşmakta zorlanan 3403 gencimizin dönüş bileti için 350 TL destekte bulunacağız. Daha fazla gencimize ulaşabilmemiz için tüm hemşehrilerimizi bu dayanışmanın bir parçası olmaya davet ediyorum."
İzmir Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik adına öğrencilere 'eve dönüş bileti' dağıtıyor. Öğrencilerin evlerine dönebilmesi için 3403 bilet dağıtılacak.

Haber Gündemim - İzmir Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik kapsamında öğrencilere destek olmak için 'Eve Dönüş Bileti Bizden' projesini başlattı. Proje, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in sosyal medya hesabından tanıtıldı. Soyer proje kapsamında; 3403 öğrenciye 350 TL değerinde bilet parası desteği sağlanacağını duyurdu. Büyükşehir'in bu desteğinden faydalanmak isteyenler bizizmir.com internet sitesini ziyaret edebilirler.

BAŞKAN SOYER'DEN MÜJDE

Soyer, müjdeyi sosyal medya üzerinden şu şekilde açıkladı;

"Üniversitede okuyup ailesine kavuşmakta zorlanan 3403 gencimizin dönüş bileti için 350 TL destekte bulunacağız. Daha fazla gencimize ulaşabilmemiz için tüm hemşehrilerimizi bu dayanışmanın bir parçası olmaya davet ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.