Başkan Ergün, Babalar Günü’nü kutladı

ENERJİ/MADEN 18.06.2022 - 16:00, Güncelleme: 18.06.2022 - 16:00 2652+ kez okundu.
 

Başkan Ergün, Babalar Günü’nü kutladı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yayınladığı mesajla tüm babaların ve baba adaylarının Babalar Günü’nü kutladı. Başkan Ergün mesajında, şehit babalarını ve ebediyete göç etmiş büyüklerimizi de unutmadı.MANİSA (İGFA) - Babalar Günü dolayısıyla mesaj yayınlayan Başkan Ergün, mesajında şunlara yer verdi: “Bugün, en az annelik kadar yüce, en az onun kadar fedakârlık ve özveri barındıran saygıdeğer babalarımızın günü. Türk aile yapısının temel direği olan babalarımız, evlatlarının huzuru ve mutluluğu için tüm fedakârlıkları gözünü kırpmadan yapar. Onlar ki, sırtımızı güvenle yaslayacağımız ulu çınarlarımız ve şu kısa hayatımızdaki ilk kahramanlarımızdır. Babasını yani kahramanını kaybetmiş bir evlat ve iki kız yetiştirmiş bir baba olarak, bu kutsal olgunun önemini en iyi bilenlerdenim. Bizleri geleceğe güvenle hazırlayan, hayatımızın her anında en büyük yol göstericimiz ve en güçlü dayanağımız olan babalarımızın Babalar Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum. Evlatlarını ülkemizin bölünmez bütünlüğü uğruna şehit vermiş kıymetli şehit babalarımızın da ayrıca ellerinden öpüyorum. Bu duygularla başta şehit babalarımız olmak üzere tüm hemşerilerimin Babalar Günü’nü kutluyor; ebediyete göçen büyüklerimizi de rahmetle anıyorum. Babalar Günü’nüz kutlu olsun.”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yayınladığı mesajla tüm babaların ve baba adaylarının Babalar Günü’nü kutladı. Başkan Ergün mesajında, şehit babalarını ve ebediyete göç etmiş büyüklerimizi de unutmadı.

MANİSA (İGFA) - Babalar Günü dolayısıyla mesaj yayınlayan Başkan Ergün, mesajında şunlara yer verdi: “Bugün, en az annelik kadar yüce, en az onun kadar fedakârlık ve özveri barındıran saygıdeğer babalarımızın günü. Türk aile yapısının temel direği olan babalarımız, evlatlarının huzuru ve mutluluğu için tüm fedakârlıkları gözünü kırpmadan yapar. Onlar ki, sırtımızı güvenle yaslayacağımız ulu çınarlarımız ve şu kısa hayatımızdaki ilk kahramanlarımızdır. Babasını yani kahramanını kaybetmiş bir evlat ve iki kız yetiştirmiş bir baba olarak, bu kutsal olgunun önemini en iyi bilenlerdenim. Bizleri geleceğe güvenle hazırlayan, hayatımızın her anında en büyük yol göstericimiz ve en güçlü dayanağımız olan babalarımızın Babalar Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum. Evlatlarını ülkemizin bölünmez bütünlüğü uğruna şehit vermiş kıymetli şehit babalarımızın da ayrıca ellerinden öpüyorum. Bu duygularla başta şehit babalarımız olmak üzere tüm hemşerilerimin Babalar Günü’nü kutluyor; ebediyete göçen büyüklerimizi de rahmetle anıyorum. Babalar Günü’nüz kutlu olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.