Başkan Doğan’dan ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ mesajı

09.01.2023 - 14:24, Güncelleme: 09.01.2023 - 14:24 2178+ kez okundu.
 

Başkan Doğan’dan ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ mesajı

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Gazetecilerin görevlerini dürüst ve fedakâr bir şekilde sürdürdüklerini belirten Başkan Doğan, “Basın mensuplarının yasal haklarının güvence altına alınmasıyla 1961 yılından itibaren bu gün 10 Ocak, Çalışan Gazeteciler Günü olarak kutlanıyor. Gazetecilik, ülkenin en önemli meslek gruplarından birisidir. Halkın bilinçlendirmesinde önemli bir rol üstlenerek, tarafsız ve şeffaf bir habercilik anlayışıyla çalışan basın mensuplarımızı kutluyorum. Basın emekçileri, yanlışı doğruyu, iyiyi kötüyü, halkın beklentilerini gündeme taşıyarak, gece gündüz demeden çalışıp vatandaşlarımızın haber alma hakkını, ihtiyacını karşılıyor. Gazetecilerimiz, zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getiriyor. Değerli basın mensupları şehrimizin ve ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi için yürütülen projeli ve faaliyetlerin paylaşılması ve kamuoyu tarafından sahiplenilmesinde de önemli rol oynamaktadır. Düşünen ve düşündüğünü korkusuzca kaleme alan basın emekçilerimizin Merkezefendi Belediyesi olarak daima yanındayız. Gazetecilik mesleğini icra eden herkesin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun” dedi.
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Gazetecilerin görevlerini dürüst ve fedakâr bir şekilde sürdürdüklerini belirten Başkan Doğan, “Basın mensuplarının yasal haklarının güvence altına alınmasıyla 1961 yılından itibaren bu gün 10 Ocak, Çalışan Gazeteciler Günü olarak kutlanıyor. Gazetecilik, ülkenin en önemli meslek gruplarından birisidir. Halkın bilinçlendirmesinde önemli bir rol üstlenerek, tarafsız ve şeffaf bir habercilik anlayışıyla çalışan basın mensuplarımızı kutluyorum. Basın emekçileri, yanlışı doğruyu, iyiyi kötüyü, halkın beklentilerini gündeme taşıyarak, gece gündüz demeden çalışıp vatandaşlarımızın haber alma hakkını, ihtiyacını karşılıyor. Gazetecilerimiz, zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getiriyor. Değerli basın mensupları şehrimizin ve ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi için yürütülen projeli ve faaliyetlerin paylaşılması ve kamuoyu tarafından sahiplenilmesinde de önemli rol oynamaktadır. Düşünen ve düşündüğünü korkusuzca kaleme alan basın emekçilerimizin Merkezefendi Belediyesi olarak daima yanındayız. Gazetecilik mesleğini icra eden herkesin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.