Başkan ATABEY: Sağlıkçı Kartı Uygulaması Uzatılsın

OTOMOTİV/MOTOR/YAT 01.07.2022 - 14:01, Güncelleme: 01.07.2022 - 14:01 2997+ kez okundu.
 

Başkan ATABEY: Sağlıkçı Kartı Uygulaması Uzatılsın

Hürriyetçi Sağlık Sen İzmir İl Başkanı Ramazan Atabey, pandemide verilen sağlıkçı kartı uygulamasının uzatılmasını istedi.
Bugün İzmir’de tüm Sağlık çalışanlarına Pandemi sürecinde verilen Sağlıkçı Kartı ile tüm sağlıkçılar ücretsiz olarak Belediyenin ulaşım hizmetlerinden faydalanıyordu. Bu gece İzmirim Karttan sağlıkçılara gelen mesajda “Toplu Ulasimda ucretsiz olarak kullandiginiz SAĞLIKCI Izmirim kartiniz, 01.07 2022 00:00 itibari ile Tam Binisli Izmirim kartina donusturulecektir. Detayli bilgi icin lutfen www.izmirimkart.com.tr adresini ziyaret ediniz.” yazdığını söyleyen Hürriyetçi Sağlık Sen İzmir İl Başkanı Öğretim Görevlisi Ramazan ATABEY,  pandemi sürecinde sağlıkçılara ücretsiz verilen bu hizmetin sona ermesinin sağlıkçıları ekonomik olarak sıkıntıya sokacağını, bu uygulamanın belediye hizmetlerinden faydalanan diğer meslek grubundaki kişiler gibi indirimli olarak verilmesi halinde Sağlık çalışanları, zor çalışma koşulları ve artan ekonomik zorluklar karşısında az da olsa nefes alacağını söyledi.   Hürriyetçi Sağlık Sen İzmir İl Başkanı Öğretim Görevlisi Ramazan ATABEY Sağlık çalışanlarının zor şartlarda, fedakârca çalışıyorlar. Sağlık çalışanları sizin en zor anınızda sığınmak zorunda kaldığınız can dostunuzdur. Bizde Hürriyetçi Sağlık Sen olarak indirimli kart ile ilgili olarak gerekli tüm başvuruları yapacaklarını, bu işin takipçisi olacaklarını söyledi.
Hürriyetçi Sağlık Sen İzmir İl Başkanı Ramazan Atabey, pandemide verilen sağlıkçı kartı uygulamasının uzatılmasını istedi.
Bugün İzmir’de tüm Sağlık çalışanlarına Pandemi sürecinde verilen Sağlıkçı Kartı ile tüm sağlıkçılar ücretsiz olarak Belediyenin ulaşım hizmetlerinden faydalanıyordu. Bu gece İzmirim Karttan sağlıkçılara gelen mesajda “Toplu Ulasimda ucretsiz olarak kullandiginiz SAĞLIKCI Izmirim kartiniz, 01.07 2022 00:00 itibari ile Tam Binisli Izmirim kartina donusturulecektir. Detayli bilgi icin lutfen www.izmirimkart.com.tr adresini ziyaret ediniz.” yazdığını söyleyen Hürriyetçi Sağlık Sen İzmir İl Başkanı Öğretim Görevlisi Ramazan ATABEY,  pandemi sürecinde sağlıkçılara ücretsiz verilen bu hizmetin sona ermesinin sağlıkçıları ekonomik olarak sıkıntıya sokacağını, bu uygulamanın belediye hizmetlerinden faydalanan diğer meslek grubundaki kişiler gibi indirimli olarak verilmesi halinde Sağlık çalışanları, zor çalışma koşulları ve artan ekonomik zorluklar karşısında az da olsa nefes alacağını söyledi.
 
Hürriyetçi Sağlık Sen İzmir İl Başkanı Öğretim Görevlisi Ramazan ATABEY Sağlık çalışanlarının zor şartlarda, fedakârca çalışıyorlar. Sağlık çalışanları sizin en zor anınızda sığınmak zorunda kaldığınız can dostunuzdur. Bizde Hürriyetçi Sağlık Sen olarak indirimli kart ile ilgili olarak gerekli tüm başvuruları yapacaklarını, bu işin takipçisi olacaklarını söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.