Barçın Nike, Emaar AVM’de

İŞ DÜNYASI/SEKTÖRLER 01.06.2022 - 14:15, Güncelleme: 29.07.2023 - 21:20 3756+ kez okundu.
 

Barçın Nike, Emaar AVM’de

Spor Perakende Sektörünün İzmirli güçlü markası Barçınspor, İstanbul’da 15, Türkiyede 24. Nike Mağazasını İstanbul Emaar AVM de açtı. 700 metrekare de Nike markasının en yeni konsepti “Live” ile tasarımı yapılan mağaza, Avrupa’da ilk kez Piazza’da görücüye çıktıktan sonra sırasıyla İzmir İstinye Park ve şimdide Emaar AVM de spor giyim severlerin beğenisine sunuldu.
40 personel görev yapacak Barçın Spor Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Barçın , şu anda Nike markasının Türkiye satışlarının %75’lik bölümünü kendi mağaza zinciri üzerinden yaptıklarını belirterek, “ Barçın Spor olarak ülkemizde 2 ana Nike partnerinden birincisi biziz. Nike satışlarımız Avrupa’da ilk 4 arasına girdi. 60 yıla yakındır edindiğimiz marka tecrübesini her geçen gün kurumsallaşan yapımız ve profesyonelleşen ekibimiz ile güçlendiriyoruz. Nike’ın Türkiye de ana ortak olarak bizi seçmesinde aldığımız başarılı sonuçlar ve kurumsal yapımızın rolü çok büyük. Spor giyim pazarı her yıl Türkiye’de genç nesil ve spor giyinmeyi sevenlerle istikrarlı bir şekilde yükseliyor. Pandemi sonrası da spor giyime olan talebin artışı sektör için büyük fırsatlar sunuyor . Bu da sektöre olan yatırım arzumuzu güçlendiriyor” diye konuştu. Live Konseptin tüm Avrupada ilk kez uygulandığı mağazalarda Nike adeta mağazayı semtinizin yada mahallenizin yaşayan bir noktası haline getiriyor. “Nike by Üsküdar” temasıyla hazırlanan mağazada müşterilerin adeta kendilerini evinde gibi rahat hissetmeleri amaçlanmış. Kişiye özel servislerle personelin en iyi servisi çok hızlı bir şekilde sunması sağlanıyor. Özellikle ayakkabı sergi alanlarında yer alan yeni sistemle beğendiğiniz ayakkabının hızlı bir şekilde denenmesi sağlanarak servis tamamlanıyor. Mağazada bir  çok yeniliklerin de olacağını vurgulayan Deniz Barçın, “ Nike marka tutkunları Emaar Nike Mağazamızda da çok iddialı bir mağaza ile karşılaşacaklar. Müşterilerimiz yeni konseptle kendilerini evlerinde hatta odalarında gibi rahat ve mutlu hissedecekler. Dünya ile aynı anda son teknolojik ürünleri burada deneme fırsatı yakalayacaklar. Amacımız her anlamda en mükemmel müşteri deneyimini sağlayarak tüm spor giyim tutkunlarının 1 numaralı adresi olmak. Yeni mağazamızda engelli müşterilerimiz içinde özel kabinimiz yer alacak. ” dedi. Deniz Barçın ayrıca (1 Haziran) bugün itibariyle Mall Of İstanbul AVM’de de aynı konseptle 700 metrekarelik bir mağaza açacaklarını belirterek, “40 kişilik uzman ekibimizle MOİ  AVM’de yerimizi alacağız. Bu mağazanın da kısa sürede spor giyim sevenlerin en çok ziyaret edecekleri mağazamız olacağını düşünüyorum. Spor sektörün de lider olma yolunda yatırımlarımızı sürdürmeye ve istihdam yaratmaya devam edeceğiz”diye konuştu.
Spor Perakende Sektörünün İzmirli güçlü markası Barçınspor, İstanbul’da 15, Türkiyede 24. Nike Mağazasını İstanbul Emaar AVM de açtı. 700 metrekare de Nike markasının en yeni konsepti “Live” ile tasarımı yapılan mağaza, Avrupa’da ilk kez Piazza’da görücüye çıktıktan sonra sırasıyla İzmir İstinye Park ve şimdide Emaar AVM de spor giyim severlerin beğenisine sunuldu.

40 personel görev yapacak

Barçın Spor Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Barçın , şu anda Nike markasının Türkiye satışlarının %75’lik bölümünü kendi mağaza zinciri üzerinden yaptıklarını belirterek, “ Barçın Spor olarak ülkemizde 2 ana Nike partnerinden birincisi biziz. Nike satışlarımız Avrupa’da ilk 4 arasına girdi. 60 yıla yakındır edindiğimiz marka tecrübesini her geçen gün kurumsallaşan yapımız ve profesyonelleşen ekibimiz ile güçlendiriyoruz. Nike’ın Türkiye de ana ortak olarak bizi seçmesinde aldığımız başarılı sonuçlar ve kurumsal yapımızın rolü çok büyük. Spor giyim pazarı her yıl Türkiye’de genç nesil ve spor giyinmeyi sevenlerle istikrarlı bir şekilde yükseliyor. Pandemi sonrası da spor giyime olan talebin artışı sektör için büyük fırsatlar sunuyor . Bu da sektöre olan yatırım arzumuzu güçlendiriyor” diye konuştu.

Live Konseptin tüm Avrupada ilk kez uygulandığı mağazalarda Nike adeta mağazayı semtinizin yada mahallenizin yaşayan bir noktası haline getiriyor. “Nike by Üsküdar” temasıyla hazırlanan mağazada müşterilerin adeta kendilerini evinde gibi rahat hissetmeleri amaçlanmış. Kişiye özel servislerle personelin en iyi servisi çok hızlı bir şekilde sunması sağlanıyor. Özellikle ayakkabı sergi alanlarında yer alan yeni sistemle beğendiğiniz ayakkabının hızlı bir şekilde denenmesi sağlanarak servis tamamlanıyor. Mağazada bir  çok yeniliklerin de olacağını vurgulayan Deniz Barçın, “ Nike marka tutkunları Emaar Nike Mağazamızda da çok iddialı bir mağaza ile karşılaşacaklar. Müşterilerimiz yeni konseptle kendilerini evlerinde hatta odalarında gibi rahat ve mutlu hissedecekler. Dünya ile aynı anda son teknolojik ürünleri burada deneme fırsatı yakalayacaklar. Amacımız her anlamda en mükemmel müşteri deneyimini sağlayarak tüm spor giyim tutkunlarının 1 numaralı adresi olmak. Yeni mağazamızda engelli müşterilerimiz içinde özel kabinimiz yer alacak. ” dedi.

Deniz Barçın ayrıca (1 Haziran) bugün itibariyle Mall Of İstanbul AVM’de de aynı konseptle 700 metrekarelik bir mağaza açacaklarını belirterek, “40 kişilik uzman ekibimizle MOİ  AVM’de yerimizi alacağız. Bu mağazanın da kısa sürede spor giyim sevenlerin en çok ziyaret edecekleri mağazamız olacağını düşünüyorum. Spor sektörün de lider olma yolunda yatırımlarımızı sürdürmeye ve istihdam yaratmaya devam edeceğiz”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.