Ballıhoca Köprüsü’nde feci kaza: 2 yaralı

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.01.2023 - 11:41, Güncelleme: 28.01.2023 - 11:19 1077+ kez okundu.
 

Ballıhoca Köprüsü’nde feci kaza: 2 yaralı

Ballıhoca Köprüsü’nde feci kaza: 2 yaralı
Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde yaşanan trafik kazasında 2 kişi yaralanırken, araçta sıkışan talihsiz sürücü 1 saatlik çalışma sonucu kurtarılabildi.Kaza, gece saatlerinde Muratlı - B.Karıştıran Karayolu üzeri Ballıhoca Köprüsü mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre; Muratlı’dan B.Karıştıran yönüne doğru seyir halinde bulunan M.M.T. sevk ve idaresindeki 34 EFN 315 plakalı kapalı kasa ticari kamyon, hafif yağışlardan ötürü zeminin de kayganlaşmasıyla bir anda yoldan çıkarak tarlaya uçtu. Araç, yol kenarındaki elektrik direğine çarparak durabildi. Kazada sürücü M.M.T. ile araçta yolcu olarak bulunan S.H. yaralandı.İhbar üzerine olay yerine sağlık, emniyet, TREDAŞ, itfaiye ve UMKE ekipleri sevk edildi. Araçta yolcu olarak bulunan S.H. olay yerine gelen ambulansla Tekirdağ Şehir Hastanesi Acil Servisi’ne sevk edilirken, sıkışan sürücü M.M.T. için itfaiye ve UMKE ekipleri seferber oldu. Yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu araçtan yaralı olarak çıkarılan talihsiz sürücüye ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Yaralı daha sonra ambulansla Tekirdağ Şehir Hastanesi Acil Servisi’ne sevk edildi.Araç kullanılamaz hale gelirken, tek taraflı yaralamalı trafik kazasına ilişkin soruşturma başlatıldı.
Ballıhoca Köprüsü’nde feci kaza: 2 yaralı
Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde yaşanan trafik kazasında 2 kişi yaralanırken, araçta sıkışan talihsiz sürücü 1 saatlik çalışma sonucu kurtarılabildi.
Kaza, gece saatlerinde Muratlı - B.Karıştıran Karayolu üzeri Ballıhoca Köprüsü mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre; Muratlı’dan B.Karıştıran yönüne doğru seyir halinde bulunan M.M.T. sevk ve idaresindeki 34 EFN 315 plakalı kapalı kasa ticari kamyon, hafif yağışlardan ötürü zeminin de kayganlaşmasıyla bir anda yoldan çıkarak tarlaya uçtu. Araç, yol kenarındaki elektrik direğine çarparak durabildi. Kazada sürücü M.M.T. ile araçta yolcu olarak bulunan S.H. yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine sağlık, emniyet, TREDAŞ, itfaiye ve UMKE ekipleri sevk edildi. Araçta yolcu olarak bulunan S.H. olay yerine gelen ambulansla Tekirdağ Şehir Hastanesi Acil Servisi’ne sevk edilirken, sıkışan sürücü M.M.T. için itfaiye ve UMKE ekipleri seferber oldu. Yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu araçtan yaralı olarak çıkarılan talihsiz sürücüye ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Yaralı daha sonra ambulansla Tekirdağ Şehir Hastanesi Acil Servisi’ne sevk edildi.
Araç kullanılamaz hale gelirken, tek taraflı yaralamalı trafik kazasına ilişkin soruşturma başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.