Aşure dağıtımında istenmeyen görüntüler oluştu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.08.2021 - 19:37, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1741+ kez okundu.
 

Aşure dağıtımında istenmeyen görüntüler oluştu

Afyonkarahisar Belediyesi'nin aşure dağıtımında istenmeyen görüntüler oluştu
 Sosyal mesafesiz kuyruklarda görevliler maskesiz ve eldivensiz aşure dağıttı Afyonkarahisar Belediyesi tarafından gerçekleştirilen aşure dağıtımı istenmeyen görüntülere sahne oldu.  Korona virüs tedbirlerinin hiçe sayıldığı kuyrukların oluştuğu dağıtımda, aşure ikramında bulunan belediye görevlileri ise dağıtımı maskesiz ve eldivensiz yaparak hijyen kurallarına riayet etmedi. Afyonkarahisar Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen aşure dağıtım bu yıl da yapıldı. Cuma namazı çıkışı Türbe (Mevlevi) Cami çevresinde gerçekleştirilen aşure dağıtımında güvenliği zabıta ekipleri sağlarken, birçok noktada yapılan dağıtımda korona virüse karşı alınan tedbirler yetersiz kalınca ortaya istenmeyen görüntüler çıktı. Aşure almak isteyen vatandaşlar sosyal mesafesiz kuyruklar oluştururken, zaman zaman da kısa süreli izdihamlar yaşandı. Dağıtım esnasında aşure ikramında bulunan belediye görevlilerinin maske ve ellerine eldiven takmadan yüzlerce kişiye aşure ikramı yapması da ortaya çıkan bir başka olumsuz görüntü oldu. Korona virüs tedbirlerinin neredeyse tamamı hiçe sayılarak yapılan aşure dağıtımında çok sayıda kişi kaplara konulan aşureleri alarak evlerinin yolunu tuttu. Öte yandan, kuyruğa giren vatandaşlar da sosyal mesafe başta olmak üzere birçok korona virüs tedbirinin unutulmasında yine birbirlerini suçladı. Koronavirüs son durum ve son dakika koronavirüs haberleri. Koronavirüs tablosu, covid-19 vaka sayıları.
Afyonkarahisar Belediyesi'nin aşure dağıtımında istenmeyen görüntüler oluştu

 Sosyal mesafesiz kuyruklarda görevliler maskesiz ve eldivensiz aşure dağıttı Afyonkarahisar Belediyesi tarafından gerçekleştirilen aşure dağıtımı istenmeyen görüntülere sahne oldu.

 Korona virüs tedbirlerinin hiçe sayıldığı kuyrukların oluştuğu dağıtımda, aşure ikramında bulunan belediye görevlileri ise dağıtımı maskesiz ve eldivensiz yaparak hijyen kurallarına riayet etmedi.

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen aşure dağıtım bu yıl da yapıldı. Cuma namazı çıkışı Türbe (Mevlevi) Cami çevresinde gerçekleştirilen aşure dağıtımında güvenliği zabıta ekipleri sağlarken, birçok noktada yapılan dağıtımda korona virüse karşı alınan tedbirler yetersiz kalınca ortaya istenmeyen görüntüler çıktı. Aşure almak isteyen vatandaşlar sosyal mesafesiz kuyruklar oluştururken, zaman zaman da kısa süreli izdihamlar yaşandı.

Dağıtım esnasında aşure ikramında bulunan belediye görevlilerinin maske ve ellerine eldiven takmadan yüzlerce kişiye aşure ikramı yapması da ortaya çıkan bir başka olumsuz görüntü oldu. Korona virüs tedbirlerinin neredeyse tamamı hiçe sayılarak yapılan aşure dağıtımında çok sayıda kişi kaplara konulan aşureleri alarak evlerinin yolunu tuttu.

Öte yandan, kuyruğa giren vatandaşlar da sosyal mesafe başta olmak üzere birçok korona virüs tedbirinin unutulmasında yine birbirlerini suçladı.

Koronavirüs son durum ve son dakika koronavirüs haberleri. Koronavirüs tablosu, covid-19 vaka sayıları.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.