Art of Colours Team hazır

OTOMOTİV/MOTOR/YAT 02.06.2022 - 11:15, Güncelleme: 02.06.2022 - 11:15 2649+ kez okundu.
 

Art of Colours Team hazır

Saç ve kozmetik sektörü denildiğinde sadece Türkiye’de değil uluslararası alanda da marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Ege Bella, bu yıl ilk kez creative eğitimlerine başladı.
Sektörün önde gelen isimlerinden eğitim alan 6 kadın kuaför, eğitim sürelerini başarıyla tamamlayarak plaket ve mezuniyet belgelerini Ege Bella Yönetim Kurulu Başkanı Taner Acı ve eğitmen Murat Sivaslıoğlu’nun elinden aldı.   2 ay boyunca toplam 8 gün süren eğitim boyunca kuaförlere trikoloji,renk çarkı, kimyasallar, renklendirme teknikleri, renk koçluğu, saç bakım teknikleri, interaktif iletişim, müşteri karşılama, sahne eğitimi, sunum teknikleri, nefes eğitimi, diksiyon eğitimi, colorharmony, multistilcreative eğitimleri Murat Sivaslıoğlu(Trikoloji, Renklendirme, Koçluk, İnteraktif İletişim),Fulya Yerlikaya(ColorHarmony),Veysel Berikan(Sahne/Diksiyon) ve Vedat Arslan (Multistil Creative) tarafından verildi   Eğitimlerini başarıyla tamamlayan ilk dönem mezunları Selvi Sarıhan (Mersin), Bahar Luş(Tire-İzmir), Sinem Dikal(Akçay-Balıkesir), Bahar Buraya(Ayvalık-Balıkesir), Gülcan Arslan (Zonguldak) ve Tuğba Çelik (Bornova-İzmir) aldıkları eğitimlerin eşsiz olduğunun altını çizerken bu fırsatı kendilerine tanıyan Ege Bella firmasına teşekkür ettiler.   Ege Bella kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı Taner Acı, “Art of ColoursTeam”in kurulma amacının katılımcılara mesleklerinde üst düzey donanım ve aynı zamanda bu bilgilerini en iyi biçimde kullanmalarını sağlamak olduğunu belirterek ayrıca düzenleyecekleri bazı etkinliklerdede bu ekibin görev yapacağını söyledi. Taner Acı, sektörün genç ve başarılı kuaförleriyle kadın – erkek ayırt etmeksizin “Art of Colours” eğitimlerine devam edileceğini de sözlerine ekledi.
Saç ve kozmetik sektörü denildiğinde sadece Türkiye’de değil uluslararası alanda da marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Ege Bella, bu yıl ilk kez creative eğitimlerine başladı.

Sektörün önde gelen isimlerinden eğitim alan 6 kadın kuaför, eğitim sürelerini başarıyla tamamlayarak plaket ve mezuniyet belgelerini Ege Bella Yönetim Kurulu Başkanı Taner Acı ve eğitmen Murat Sivaslıoğlu’nun elinden aldı.

 

2 ay boyunca toplam 8 gün süren eğitim boyunca kuaförlere trikoloji,renk çarkı, kimyasallar, renklendirme teknikleri, renk koçluğu, saç bakım teknikleri, interaktif iletişim, müşteri karşılama, sahne eğitimi, sunum teknikleri, nefes eğitimi, diksiyon eğitimi, colorharmony, multistilcreative eğitimleri Murat Sivaslıoğlu(Trikoloji, Renklendirme, Koçluk, İnteraktif İletişim),Fulya Yerlikaya(ColorHarmony),Veysel Berikan(Sahne/Diksiyon) ve Vedat Arslan (Multistil Creative) tarafından verildi

 

Eğitimlerini başarıyla tamamlayan ilk dönem mezunları Selvi Sarıhan (Mersin), Bahar Luş(Tire-İzmir), Sinem Dikal(Akçay-Balıkesir), Bahar Buraya(Ayvalık-Balıkesir), Gülcan Arslan (Zonguldak) ve Tuğba Çelik (Bornova-İzmir) aldıkları eğitimlerin eşsiz olduğunun altını çizerken bu fırsatı kendilerine tanıyan Ege Bella firmasına teşekkür ettiler.

 

Ege Bella kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı Taner Acı, “Art of ColoursTeam”in kurulma amacının katılımcılara mesleklerinde üst düzey donanım ve aynı zamanda bu bilgilerini en iyi biçimde kullanmalarını sağlamak olduğunu belirterek ayrıca düzenleyecekleri bazı etkinliklerdede bu ekibin görev yapacağını söyledi. Taner Acı, sektörün genç ve başarılı kuaförleriyle kadın – erkek ayırt etmeksizin “Art of Colours” eğitimlerine devam edileceğini de sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.