YEPUD’un Yeni Başkanı Şebnem Mardini Oldu

Türkiye’deki etkinlik ve organizasyon şirketlerini tek bir çatı altında toplama amacıyla faaliyetlerine 2006 yılında başlayan Yaratıcı Etkinlik Uygulama ve Planlama Derneği (YEPUD), Olağanüstü Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Yeni Başkanın da seçildiği kurulda seçime tek aday olarak giren Şebnem Mardini YEPUD’a yönetim kurulu başkanı seçildi.

Başkan Mardini konuşmasına kendisini başkanlığa seçen üyelere teşekkür ederek başladı. Genç bir yönetim kadrosuyla bayrak yarışını sürdüreceklerini ve YEPUD’u her geçen gün daha da geliştireceklerini dile getiren Mardini şöyle devam etti: “Tüm sektörü kucaklayacağını ve daha geniş kitlelere ulaşacağını beyan etti”

Hedef Yurtdışından Da Etkinlik Getirmek

YEPUD olarak yenilenen kadro ile birlikte birçok yeni hedefleri de hayata geçireceklerini aktaran Başkan Mardini, “Önümüzdeki süreçte birçok sosyal sorumluluk projesine imza atacağız. Bununla birlikte en büyük hedeflerimizin başında ülkemize yurtdışından davet etkinlik ve düğün gibi organizasyonlar getirmek olacaktır” dedi.

YEPUD HAKKINDA

Yaratıcı Etkinlik Uygulama ve Planlama Derneği (YEPUD), Türkiye’de faaliyet gösteren etkinlik ve organizasyon kuruluşlarını tek bir çatı altında toplamak ve standartlarını geliştirmek amacıyla 2006 yılında İstanbul’da kuruldu. Global standartlarda gerçekleştirilen etkinliklerle Türkiye etkinlik sektörü günden güne hızlanarak büyük bir gelişim göstermektedir. Bu süreçte YEPUD'un birincil amacı, etkinlik sektöründe faaliyet gösteren üye kuruluşları dernek çatısı altında toplayarak etkinlik yönetimi sektörünün standartlarının belirleyip gelişmesini ve büyümesini sağlamaktır.