Türkiye'nin Gururları Bergama'dan

Tahsin TUNA / Bergama 

Nisan ayında İzmir'de gerçekleştirilen yarışmada birinci olarak İzmir'i temsil etme hakkını kazanan okul, 27 Mayıs 2024 tarihinde İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde yapılan final yarışmasında da Türkiye birincisi oldu.

Bergama 70. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Metin Turan, “Okulumuzdan Güldem Anayurt, Sedef Eker ve Özlem Ümmühan Şapçı'nın katılım gösterdiği yarışmada, öğrencilerimiz büyük bir başarı göstererek Gelişim Üniversitesi'nden %100 burs kazanma başarısını gösterdiler.

 

Bu süreçte öğrencilerimize destek olan ve onların İstanbul'a gidip yarışmaya katılmalarını sağlayan Bergama Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çakı ve ÜRPER Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper'e teşekkürlerimizi sunarız.