Buca’da 'Hey Gidi Günler' başlıyor
Buca Belediyesi, uzun süredir kapalı olan Zeki & Metin Amfi Tiyatro’yu Süheyl & Behzat Uygur kardeşlerin “Hey Gidi Günler” adlı interaktif komedisiyle 9 Ağustos’ta yeniden açıyor. Başkan Görkem Duman, etkinliğin Buca’da sanat dolu yeni bir dönemin başlangıcı olacağını söyledi.
BUCA’DA TİYATRO YENİDEN HAYAT BULUYOR
Kaynaklar Gölet Tesisleri’nde bulunan Zeki & Metin Amfi Tiyatro, yıllar sonra ilk kez modernize edilerek sanatseverlere kapılarını açmaya hazırlanıyor. Atıl durumda bulunan mekan, Buca Belediye Başkanı Görkem Duman’ın liderliğinde yenilenerek daha konforlu hale getirildi.
“HEY GİDİ GÜNLER” İLE İLK PERDE
9 Ağustos akşamı sahnede Süheyl & Behzat Uygur kardeşlerin şarkılı ve interaktif komedi oyunu “Hey Gidi Günler” izleyicilerle buluşacak. Ücretsiz gerçekleşecek gösteri için Buca Belediyesi, Ana Hizmet Binası önünden 19.30’da ücretsiz ulaşım hizmeti de sağlayacak.
GÖRÜLENİYOR, SANAT YAŞIYOR
Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, “Tiyatromuzu sadece açmakla kalmıyor, aynı zamanda burada değerli eserlerin, konserlerin ve film gösterimlerinin yapılacağı yaşayan bir kültür merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz” dedi. Sanatseverler için bu yeni dönem büyük bir heyecan yaratıyor.