Bayraklı’da Türk Halk Müziği gecesi: Kursiyerlerden profesyonel performans
Bayraklı Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında unutulmaz bir konsere ev sahipliği yaptı. Postacılar İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde gerçekleşen gecede, belediyenin Türk Halk Müziği kursiyerleri sahne aldı.
Koro Şefi Ayhan Eski Kalcı yönetiminde sahneye çıkan 50 kursiyer, seslendirdikleri eserlerle dinleyicileri mest etti. Kursiyerlerin performansı, profesyonel sanatçıları aratmadı.
Sanatseverlerden yoğun ilgiEtkinlik, sanatseverlerin büyük ilgisiyle karşılandı. CHP Bayraklı İlçe Başkanı Münir Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Sayar, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş gecede yer aldı.
Konserde sahne alan kursiyerler, Osmangazi Konferans Salonu'nda aldıkları eğitimlerin meyvesini sahnede sergiledi. Türk halk müziğinin sevilen eserlerini başarıyla seslendiren katılımcılar, izleyenlerden uzun süre alkış aldı.
Başkan Önal: "Sanata desteğimiz sürecek"Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, konser sonunda yaptığı açıklamada kültür ve sanata verdikleri önemi vurguladı:
"Bayraklı'da sanatı desteklemeye, yeni sanatçıların yetişmesine katkı sağlamaya devam ediyoruz. Kültür ve sanatla iç içe bir kent olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kursiyerlerimizi, eğitmenlerimizi ve emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum."
Başkan Önal, sanat kurslarının sürdürüleceğini ve yeni etkinliklerle Bayraklı'nın kültürel yaşamına katkı sağlanacağını da sözlerine ekledi.