Başkan İlkay Çiçek, spora desteğini yineledi

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, ilçenin spor potansiyelini artırmak amacıyla Cumaovası Spor Kulübü’nün yeni başkanları Ferhat Bingöl ve İbrahim Akbaş ile genç sporcuları belediyede ağırladı. Sporun fiziksel ve zihinsel gelişim üzerindeki etkisine dikkat çeken Başkan Çiçek, kulübe ve sporculara olan desteğini sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla da pekiştirdi.

Sporda Menderes Markası İçin İş Birliği

Başkan Çiçek, “Cumaovası Spor Kulübü'nü devralan hocalarımız Ferhat Bingöl ile İbrahim Akbaş'ı ve değerli sporcu çocuklarımızı belediyemizde ağırladık. Menderes’i sporda bir marka haline getirmek adına çabamıza ortak olan tüm kulüplerimize, hocalarımıza ve sporcularımıza teşekkür ederiz. Desteğimiz her zaman yanlarında” dedi.

Gençlere Sağlıklı Gelecek İçin Spor Desteği

Menderes Belediyesi’nin gençlerin sağlıklı yaşam sürmesi için sporun yaygınlaştırılmasını önceliklendirdiğini ifade eden Başkan Çiçek, “İlçemizdeki amatör spor kulüpleri ile iş birliği yaparak altyapı yatırımları ve sosyal destek programlarıyla sporun gelişimine katkı sağlıyoruz. Bu destekler önümüzdeki dönemde artarak devam edecek” diye konuştu.