Alucra’ya “Alperenler ve Seyyidler Diyarı Projesi” ödül kazandırdı

KÜLTÜR-SANAT/EDEBİYAT (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.01.2023 - 10:21, Güncelleme: 26.01.2023 - 10:06 1553+ kez okundu.
 

Alucra’ya “Alperenler ve Seyyidler Diyarı Projesi” ödül kazandırdı

Alucra’ya “Alperenler ve Seyyidler Diyarı Projesi” ödül kazandırdı
Giresun’un Alucra Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB)’nin düzenlemiş olduğu “Şehirlerde İnanç Turizminin Desteklenmesi Fikir ve Proje Yarışmasında ödül kazandı.Alucra Belediyesi’ne “Alperenler ve Seyyidler Diyarı Alucra projesi, “Şehirlerde İnanç Turizminin Desteklenmesi Fikir ve Proje yarışmasında 500 bin TL’lik ödül kazandırdı.Türkiye genelinde düzenlenen proje yarışmasında dereceye giren 15 belediyeden biri olan Alucra Belediyesi 500 bin TL ödül kazandı.Alucra Belediye Başkanı Suat Aybar yaptığı açıklamada, "Alperenler ve Seyyidler Diyarı Alucra” projesiyle ilçemiz adına her alandaki faaliyetlerimiz de tüm otoritelerce belgelenmiştir. Bundan sonraki süreçte de Alucra’mız adına güzel projeler yapmaya devam edeceğiz. Bu ödül vesilesiyle tüm Belediye Meclis Üyelerime, tüm personellerime, Alucra halkına teşekkür ediyorum" dedi.
Alucra’ya “Alperenler ve Seyyidler Diyarı Projesi” ödül kazandırdı
Giresun’un Alucra Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB)’nin düzenlemiş olduğu “Şehirlerde İnanç Turizminin Desteklenmesi Fikir ve Proje Yarışmasında ödül kazandı.
Alucra Belediyesi’ne “Alperenler ve Seyyidler Diyarı Alucra projesi, “Şehirlerde İnanç Turizminin Desteklenmesi Fikir ve Proje yarışmasında 500 bin TL’lik ödül kazandırdı.
Türkiye genelinde düzenlenen proje yarışmasında dereceye giren 15 belediyeden biri olan Alucra Belediyesi 500 bin TL ödül kazandı.
Alucra Belediye Başkanı Suat Aybar yaptığı açıklamada, "Alperenler ve Seyyidler Diyarı Alucra” projesiyle ilçemiz adına her alandaki faaliyetlerimiz de tüm otoritelerce belgelenmiştir. Bundan sonraki süreçte de Alucra’mız adına güzel projeler yapmaya devam edeceğiz. Bu ödül vesilesiyle tüm Belediye Meclis Üyelerime, tüm personellerime, Alucra halkına teşekkür ediyorum" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.