Altınordu yeni sezon hazırlıklarına başladı!

SPOR 24.06.2022 - 13:53, Güncelleme: 24.06.2022 - 13:55 2624+ kez okundu.
 

Altınordu yeni sezon hazırlıklarına başladı!

Altınordu, 2022-2023 sezonu için sahaya iniyor. Kırmızı-lacivertliler, 27 Haziran Pazartesi günü yeni sezon hazırlıklarına başlayacak.
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu, 2022-2023 sezonunun ilk çalışmasını 27 Haziran Pazartesi akşamı gerçekleştirecek. Geçen sezonun bitimine bir hafta kala Hüseyin Eroğlu’nun yerine teknik direktörlüğe yardımcısı Ufuk Kahraman’ı getiren kırmızı-lacivertli takım, sezonun ilk çalışmasını İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde basına açık antrenmanla yapacak. İdman öncesinde Başkan Seyit Mehmet Özkan’ın, Beytullah Baliç Yerleşkesi’nde oyuncularla bir araya geleceği açıklandı. Altınordu, 15’i Öz Kaynak Sistemi’nden yetişen, toplam 25 oyuncu ile sezon çalışmalarına başlayacak. Takımın, hazırlık maçlarının programı ise henüz netleşmedi.
Altınordu, 2022-2023 sezonu için sahaya iniyor. Kırmızı-lacivertliler, 27 Haziran Pazartesi günü yeni sezon hazırlıklarına başlayacak.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu, 2022-2023 sezonunun ilk çalışmasını 27 Haziran Pazartesi akşamı gerçekleştirecek. Geçen sezonun bitimine bir hafta kala Hüseyin Eroğlu’nun yerine teknik direktörlüğe yardımcısı Ufuk Kahraman’ı getiren kırmızı-lacivertli takım, sezonun ilk çalışmasını İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde basına açık antrenmanla yapacak. İdman öncesinde Başkan Seyit Mehmet Özkan’ın, Beytullah Baliç Yerleşkesi’nde oyuncularla bir araya geleceği açıklandı.


Altınordu, 15’i Öz Kaynak Sistemi’nden yetişen, toplam 25 oyuncu ile sezon çalışmalarına başlayacak. Takımın, hazırlık maçlarının programı ise henüz netleşmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.