Aliağa Belediyesinden Yeni Mahalle’ye polis merkezi binası

YURT HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2023 - 19:11, Güncelleme: 25.01.2023 - 18:02 1234+ kez okundu.
 

Aliağa Belediyesinden Yeni Mahalle’ye polis merkezi binası

Aliağa Belediyesinden Yeni Mahalle’ye polis merkezi binası
Aliağa Belediyesi tarafından Yeni Mahalle’de yapılacak olan polis merkezi projesi, düzenlenen protokol ile imza altına alındı.Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne tarafından imzalanan protokol çerçevesinde polis merkezinin tüm hafriyat ve kaba inşaat işleri Aliağa Belediyesi bütçesinden karşılanacak. Aliağa’nın en kalabalık mahallesi olan Yeni Mahalle’de 399 ada, 5 parsel sayılı taşınmaz üzerinde toplam bin 80 metrekare yapı alanına sahip olacak bina 4 kattan oluşacak. Aliağa’ya uzun yıllar hizmet verecek olan polis merkezinin yapımına etüt işleri ve yapım ihalesi sonrasında başlanacak.İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, başkanlık makamında imzalanan protokol sonrası günün anısına Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a ay yıldız motiflerinden oluşan tablo hediye etti.Polis merkezi projesi için yapılacak iş ve işlemlere ilişkin belediye başkanına yetki verilmesi hususu Aralık Ayı Olağan Meclisinde gündeme alınmış, gündem maddesi oy birliği ile kabul edilmişti.
Aliağa Belediyesinden Yeni Mahalle’ye polis merkezi binası
Aliağa Belediyesi tarafından Yeni Mahalle’de yapılacak olan polis merkezi projesi, düzenlenen protokol ile imza altına alındı.
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne tarafından imzalanan protokol çerçevesinde polis merkezinin tüm hafriyat ve kaba inşaat işleri Aliağa Belediyesi bütçesinden karşılanacak. Aliağa’nın en kalabalık mahallesi olan Yeni Mahalle’de 399 ada, 5 parsel sayılı taşınmaz üzerinde toplam bin 80 metrekare yapı alanına sahip olacak bina 4 kattan oluşacak. Aliağa’ya uzun yıllar hizmet verecek olan polis merkezinin yapımına etüt işleri ve yapım ihalesi sonrasında başlanacak.
İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, başkanlık makamında imzalanan protokol sonrası günün anısına Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a ay yıldız motiflerinden oluşan tablo hediye etti.
Polis merkezi projesi için yapılacak iş ve işlemlere ilişkin belediye başkanına yetki verilmesi hususu Aralık Ayı Olağan Meclisinde gündeme alınmış, gündem maddesi oy birliği ile kabul edilmişti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.