Ali Dost Yitik Şiirler ile sevenleriyle buluştu!

AKTÜEL/MAGAZİN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2021 - 12:09, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 3219+ kez okundu.
 

Ali Dost Yitik Şiirler ile sevenleriyle buluştu!

Ali Dost, küçük yaşlardan beri müzikle haşır neşir olmuş, aslen Adıyaman/Gölbaşılı olan ve daha sonra İsviçre’ye ikamet eden, Gurbette bir Güneydoğu Anadolu sanatçısıdır. 
Özgün & Halk Müziği’nin genç nesilin temcillerinden olan Ali Dost,  kendine ait tarzıyla ve söyleyişiyle yine güzel bir albüm ile gönülleri fethetti. M.İ.M PRODUCTİON etiketiyle 2 Ekim'de yayınlanmış olan "YİTİK ŞİİRLER" albümü ile sevenleriyle buluştu…  "Böyle Buyurdu Aşk" (2018) adlı albüm ve "İki Nefes Arası" (2019) adlı düet albüm çalışmalarıyla tanıdığımız Ali Dost'un beklenen yeni ve ikinci solo albümü olan "Yitik Şiirler" (2021), duygusuyla ve tarzıyla güzel bir albüme daha imza atmış oldu.   Renkli ve çoğu kesime hitap eden bu albümde, sözü ve müziği kendisine ait olan eserlerde bulunmakta, 2 Ekim dinleyicisinin karşısına çıktı.
Ali Dost, küçük yaşlardan beri müzikle haşır neşir olmuş, aslen Adıyaman/Gölbaşılı olan ve daha sonra İsviçre’ye ikamet eden, Gurbette bir Güneydoğu Anadolu sanatçısıdır. 

Özgün & Halk Müziği’nin genç nesilin temcillerinden olan Ali Dost,  kendine ait tarzıyla ve söyleyişiyle yine güzel bir albüm ile gönülleri fethetti. M.İ.M PRODUCTİON etiketiyle 2 Ekim'de yayınlanmış olan "YİTİK ŞİİRLER" albümü ile sevenleriyle buluştu… 

"Böyle Buyurdu Aşk" (2018) adlı albüm ve "İki Nefes Arası" (2019) adlı düet albüm çalışmalarıyla tanıdığımız Ali Dost'un beklenen yeni ve ikinci solo albümü olan "Yitik Şiirler" (2021), duygusuyla ve tarzıyla güzel bir albüme daha imza atmış oldu.  

Renkli ve çoğu kesime hitap eden bu albümde, sözü ve müziği kendisine ait olan eserlerde bulunmakta, 2 Ekim dinleyicisinin karşısına çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.