Ak Parti İzmir Milletvekili Kırkpınar; Başka Başka Söylemleri Bırakıp, İzmir'in Sorunlarını Çöz

EGE HABERLERİ 17.01.2023 - 11:26, Güncelleme: 17.01.2023 - 11:26 4058+ kez okundu.
 

Ak Parti İzmir Milletvekili Kırkpınar; Başka Başka Söylemleri Bırakıp, İzmir'in Sorunlarını Çöz

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, başka tarım, başka para, başka bayrak açıklaması yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in şimdi de başka eğitim gibi içi boş bir açıklama daha yaptığını söyledi.   İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yerel yönetimlerin yürüttüğü eğitim faaliyetlerinin koordinasyonu için 1. İzmir Yerel Yönetimler Eğitim Kurulu toplantısına ev sahipliği yaptı. Toplantıda “Başka bir tarım, başka bir kentsel dönüşüm mümkün diyoruz” şeklinde açıklama yapan Soyer’i sert bir dille eleştiren Milletvekili Kırkpınar, “Sen önce burnunun dibindeki sorunları gör ve bu sorunları çözüme kavuştur. Seçildiğin günden bugüne kadar İzmir için yaptığın faydalı bir icraatını henüz görmedik. Sen İzmir için bir şeyler yap ve çık bunları anlat. AK Parti olarak eğitimden sağlığa, ulaştırmadan altyapıya, kentsel dönüşümden tarıma kadar her alanda Cumhuriyet tarihi boyunca yapılmayan yatırımları 20 yılda yaptık. Bizim yaptıklarımızı eleştirmek ve alternatif girişimlerde bulunmak ne senin ne de mensubu olduğun partinin haddi değildir” ifadelerini kullandı. Soyer’in belediyecilik ve hizmet dışında üzerine vazife dahil olmayan her alanda çeşitli açıklamalarda bulunduğuna dikkat çeken AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, “İzmir’de var olan ulaşım, alt yapı yetersizliği, koku, kentsel dönüşüm, gibi daha bir çok sorun varken, 20 yılda her alanda adeta ülkemize çağ atlatmış partimizin ve hükümetimizin icraatlarını eleştirmek ve alternatif açıklamalarda bulunmak Soyer ve mensubu olduğu CHP’nin ne kadar aciziyet içerisinde olduğunu gösterir. Yaptığı her toplantı ve bu toplantılarda yaptığı bütün konuşmalar sadece toplantıdan ve konuşmaktan öteye gidemiyor. Milletin gözünün içine baka baka milletin aklı ile adeta alay ediyor. Soyer’in bu ruh hali aslında kendisinin ne kadar çaresiz olduğunu göstermektedir. İzmir ve İzmirliler ondan başka tarım, başka para, başka bayraktan ziyade hizmet bekliyor. 4 yıllık belediye başkanlığı döneminde daha İzmir için hizmet yaptığını görmedik. Son 1 yılda da bu gibi konuşmaları bırakıp İzmir’e hizmet etmesini tavsiye ediyoruz” dedi.   Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, başka tarım, başka para, başka bayrak açıklaması yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in şimdi de başka eğitim gibi içi boş bir açıklama daha yaptığını söyledi.  

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yerel yönetimlerin yürüttüğü eğitim faaliyetlerinin koordinasyonu için 1. İzmir Yerel Yönetimler Eğitim Kurulu toplantısına ev sahipliği yaptı. Toplantıda “Başka bir tarım, başka bir kentsel dönüşüm mümkün diyoruz” şeklinde açıklama yapan Soyer’i sert bir dille eleştiren Milletvekili Kırkpınar, “Sen önce burnunun dibindeki sorunları gör ve bu sorunları çözüme kavuştur. Seçildiğin günden bugüne kadar İzmir için yaptığın faydalı bir icraatını henüz görmedik.

Sen İzmir için bir şeyler yap ve çık bunları anlat. AK Parti olarak eğitimden sağlığa, ulaştırmadan altyapıya, kentsel dönüşümden tarıma kadar her alanda Cumhuriyet tarihi boyunca yapılmayan yatırımları 20 yılda yaptık. Bizim yaptıklarımızı eleştirmek ve alternatif girişimlerde bulunmak ne senin ne de mensubu olduğun partinin haddi değildir” ifadelerini kullandı.

Soyer’in belediyecilik ve hizmet dışında üzerine vazife dahil olmayan her alanda çeşitli açıklamalarda bulunduğuna dikkat çeken AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, “İzmir’de var olan ulaşım, alt yapı yetersizliği, koku, kentsel dönüşüm, gibi daha bir çok sorun varken, 20 yılda her alanda adeta ülkemize çağ atlatmış partimizin ve hükümetimizin icraatlarını eleştirmek ve alternatif açıklamalarda bulunmak Soyer ve mensubu olduğu CHP’nin ne kadar aciziyet içerisinde olduğunu gösterir.

Yaptığı her toplantı ve bu toplantılarda yaptığı bütün konuşmalar sadece toplantıdan ve konuşmaktan öteye gidemiyor. Milletin gözünün içine baka baka milletin aklı ile adeta alay ediyor. Soyer’in bu ruh hali aslında kendisinin ne kadar çaresiz olduğunu göstermektedir. İzmir ve İzmirliler ondan başka tarım, başka para, başka bayraktan ziyade hizmet bekliyor. 4 yıllık belediye başkanlığı döneminde daha İzmir için hizmet yaptığını görmedik. Son 1 yılda da bu gibi konuşmaları bırakıp İzmir’e hizmet etmesini tavsiye ediyoruz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.