Afyonkarahisar Valiliği uyardı

YURT HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.01.2023 - 09:30, Güncelleme: 27.01.2023 - 09:28 1049+ kez okundu.
 

Afyonkarahisar Valiliği uyardı

Afyonkarahisar Valiliği uyardı
Afyonkarahisar Valiliği, bugünden itibaren kuvvetli rüzgar nedeniyle ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar ve baca zehirlenmelerine karşı vatandaşların dikkatli olması hususunda uyarılarda bulundu.Afyonkarahisar Valiliği tarafından yapılan açıklamada: “26 Ocak Cuma gününden itibaren bölgemizde rüzgarın kuvvetli, yer yer fırtına şeklinde esmesi beklendiğinden vatandaşlarımızın ağaç-direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar ve baca zehirlenmelerine karşı dikkatli olması gerekmektedir. Kamuoyuna duyurulur” ifadelerine yer verildi.
Afyonkarahisar Valiliği uyardı
Afyonkarahisar Valiliği, bugünden itibaren kuvvetli rüzgar nedeniyle ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar ve baca zehirlenmelerine karşı vatandaşların dikkatli olması hususunda uyarılarda bulundu.
Afyonkarahisar Valiliği tarafından yapılan açıklamada: “26 Ocak Cuma gününden itibaren bölgemizde rüzgarın kuvvetli, yer yer fırtına şeklinde esmesi beklendiğinden vatandaşlarımızın ağaç-direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar ve baca zehirlenmelerine karşı dikkatli olması gerekmektedir. Kamuoyuna duyurulur” ifadelerine yer verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.