Afrikalı oyuncu George P. Lewis, Sakaryaspor ile deneme antrenmanlarına çıkıyor

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.01.2023 - 13:51, Güncelleme: 26.01.2023 - 13:43 1584+ kez okundu.
 

Afrikalı oyuncu George P. Lewis, Sakaryaspor ile deneme antrenmanlarına çıkıyor

Afrikalı oyuncu George P. Lewis, Sakaryaspor ile deneme antrenmanlarına çıkıyor
Kadrosuna yeni bir takviye yapmaya hazırlanan Sakaryaspor’un Liberya U20 Milli Takımı’nda forma giyen George P. Lewis’i antrenmanlarda deneyeceği ve beğenilmesi halinde sözleşme imzalayacağı öğrenildi.Sakaryaspor, Liberya U20 Milli Takımı futbolcusu George P. Lewis’i, Sakarya’ya getirdi. Geçtiğimiz günlerde şehre gelen Lewis, ilk olarak takımın pazartesi günü gerçekleştirdiği idmanda yer aldı. Yönetimin, 17 yaşındaki futbolcuyu antrenmanlarda deneyeceği ve beğenilmesi halinde sözleşme imzalayacağı öğrenildi.Öte yandan yeşil-siyahlı takım, Spor Toto 1. Lig’in 22. haftasında deplasmanda oynayacağı Tuzlaspor müsabakasının hazırlıklarını da aralıksız sürdürüyor. Bu çerçevede Teknik Direktör Taner Taşkın gözetiminde Rüstemler Tesisleri’nde gerçekleşen antrenman, düz koşu ile başladı. İdman, istasyon çalışması ve taktik çalışmalarla devam etti. Sakaryaspor, bu müsabakadan 3 puan alarak evine dönmeyi hedefliyor.
Afrikalı oyuncu George P. Lewis, Sakaryaspor ile deneme antrenmanlarına çıkıyor
Kadrosuna yeni bir takviye yapmaya hazırlanan Sakaryaspor’un Liberya U20 Milli Takımı’nda forma giyen George P. Lewis’i antrenmanlarda deneyeceği ve beğenilmesi halinde sözleşme imzalayacağı öğrenildi.
Sakaryaspor, Liberya U20 Milli Takımı futbolcusu George P. Lewis’i, Sakarya’ya getirdi. Geçtiğimiz günlerde şehre gelen Lewis, ilk olarak takımın pazartesi günü gerçekleştirdiği idmanda yer aldı. Yönetimin, 17 yaşındaki futbolcuyu antrenmanlarda deneyeceği ve beğenilmesi halinde sözleşme imzalayacağı öğrenildi.
Öte yandan yeşil-siyahlı takım, Spor Toto 1. Lig’in 22. haftasında deplasmanda oynayacağı Tuzlaspor müsabakasının hazırlıklarını da aralıksız sürdürüyor. Bu çerçevede Teknik Direktör Taner Taşkın gözetiminde Rüstemler Tesisleri’nde gerçekleşen antrenman, düz koşu ile başladı. İdman, istasyon çalışması ve taktik çalışmalarla devam etti. Sakaryaspor, bu müsabakadan 3 puan alarak evine dönmeyi hedefliyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.