Adana'da sulama kanalında ceset vakası

YURT HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.08.2021 - 14:50, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2393+ kez okundu.
 

Adana'da sulama kanalında ceset vakası

Adana'da, sulama kanalında 15 yaşında erkeğe ait olduğu tahmin edilen ceset bulundu.
Adana'da, sulama kanalında 15 yaşında erkeğe ait olduğu tahmin edilen ceset bulundu. Seyhan ilçesine bağlı Çaputçu Mahallesi'ndeki tarla işçileri, öğle saatlerinde Devlet Su İşlerine (DSİ) ait sulama kanalında sürüklenen bir genç görünce, durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. İşçiler daha sonra kanala girerek genci sudan çıkarttı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, üzerinden kimliği çıkmayan gencin öldüğünü belirledi. Kayıp başvurularını inceleyen polis ekipleri, 15 yaşındaki kişiye ait olduğu olduğu değerlendirilen cesede ait bir başvuru olmadığını saptadı. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmada, gencin şortunun cebinde bir miktar para bulunduğu belirlendi. Sudan çıkartılan ceset, kesin ölüm nedeni ve kimlik teşhisi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Adana'da, sulama kanalında 15 yaşında erkeğe ait olduğu tahmin edilen ceset bulundu.

Adana'da, sulama kanalında 15 yaşında erkeğe ait olduğu tahmin edilen ceset bulundu.

Seyhan ilçesine bağlı Çaputçu Mahallesi'ndeki tarla işçileri, öğle saatlerinde Devlet Su İşlerine (DSİ) ait sulama kanalında sürüklenen bir genç görünce, durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. İşçiler daha sonra kanala girerek genci sudan çıkarttı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, üzerinden kimliği çıkmayan gencin öldüğünü belirledi. Kayıp başvurularını inceleyen polis ekipleri, 15 yaşındaki kişiye ait olduğu olduğu değerlendirilen cesede ait bir başvuru olmadığını saptadı.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmada, gencin şortunun cebinde bir miktar para bulunduğu belirlendi. Sudan çıkartılan ceset, kesin ölüm nedeni ve kimlik teşhisi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.