Adana’da 17 noktada EDS devreye girdi

BİLİM /TEKNOLOJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.01.2023 - 11:30, Güncelleme: 01.01.2023 - 11:18 3877+ kez okundu.
 

Adana’da 17 noktada EDS devreye girdi

Adana’da 17 noktada EDS devreye girdi
Adana’da 1 Ocak 2023 itibarıyla 17 noktada Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) devreye girdi.Adana İl Emniyet Müdürlüğünce kentte 37 farklı noktada Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) aracılığıyla emniyet kemeri, kask, kırmızı ışık ihlalleri ile cep telefonu kullanımı gibi trafik denetimleri gerçekleştiriliyor. KGSY’ye ek olarak kentte 8 farklı noktada ortalama hız ve 9 noktada ışık ihlali tespiti için de EDS altyapısı kuruldu. EDS, 1 Ocak 2023 itibarıyla devreye girdi. EDS’nin faaliyete geçmesinin ardından trafik kazalarında, hız ve ışık ihlallerinde azalma yaşanması hedefleniyor.
Adana’da 17 noktada EDS devreye girdi
Adana’da 1 Ocak 2023 itibarıyla 17 noktada Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) devreye girdi.
Adana İl Emniyet Müdürlüğünce kentte 37 farklı noktada Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) aracılığıyla emniyet kemeri, kask, kırmızı ışık ihlalleri ile cep telefonu kullanımı gibi trafik denetimleri gerçekleştiriliyor. KGSY’ye ek olarak kentte 8 farklı noktada ortalama hız ve 9 noktada ışık ihlali tespiti için de EDS altyapısı kuruldu. EDS, 1 Ocak 2023 itibarıyla devreye girdi. EDS’nin faaliyete geçmesinin ardından trafik kazalarında, hız ve ışık ihlallerinde azalma yaşanması hedefleniyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.