8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde tüm kadınlara içlerindeki potansiyeli ve gücü tekrar hatırlatıyor

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.03.2021 - 15:20, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 4564+ kez okundu.
 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde tüm kadınlara içlerindeki potansiyeli ve gücü tekrar hatırlatıyor

Mücevher yerine öz cevher, statü sembolü yerine ruhun sembolü diyen dünyanın ilk tılsım mücevher markası Bee Goddess, koleksiyonlarında farklı kültür ve medeniyetlere ilham kaynağı olmuş Tanrıça Koleksiyonları’dan “Artemis” ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde tüm bayanlara içlerindeki potansiyeli ve gücü tekrar hatırlatıyor.
Global arenada sayısız başarıya imza atarak Türk tasarımcılara ilham veren bir bayan tasarımcı ve girişimci, Ece Şirin tarafından kurulan Bee Goddess, “Türkiye’nin ‘en değerli mücevher markası”  olarak, tüm bayanları içlerindeki tanrıçayı keşfetmeye davet ediyor. İlhamını tanrıçaların tanrıçası olarak bilinen, dünyadaki ilk yerleşim yeri Çatalhöyük’ te M.Ö. 7500’ de doğmuş Arı Tanrıça’ nın yaratıcılığı, bereketi ve şefkatli duyarlılığından alan dünyanın ilk tılsım mücevher markası Bee Goddess, Tanrıça Koleksiyonları’dan “Artemis” ile bayanlara asıl gücün içlerinde olduğunu, özlerin her şeyden kıymetli olduğunu bir kez daha hatırlatıyor. Bee Goddess Mücevherlerinde Hayat Bulan Bir İlham Perisi Çağlar boyunca tüm yaşamın anası, bütünlüğün simgesi olarak anılan Ay’ın büyük tanrıçası “Artemis” dişiliği, bilgeliği, masumiyeti, ebedi gençliği temsil ediyor. Mitolojide, doğum tanrıçası,  yenidoğanların koruyucusu, bir dans, şarkı, şifa ve sağlık tanrıçası olarak bilinen Artemis’in şefkat dolu bir coşku pınarı gibi hayattaki mucizelerin yaratıcısı olduğuna inanılıyor. Ayasofya’da hala izlerini sürebildiğimiz Efes’teki tapınağın kalıntıları dünyanın yedi harikasından biri olan, Halikarnas Balıkçısı’ nın satırlarına ilham olmuş, içsel bir ilham perisi olarak hayalleri gerçeğe taşıyan Artemis,  Ege mitolojisinin güzel ve özgür ruhlu tanrıçası olarak biliniyor. Mitolojideki hikayesi gökteki yıldızlar ile kesişen Artemis, bayan bağımsızlığının ve özgürlüğünün en eski temsilcisi sayılıyor. “Artemis”, hayata şifa, özen ve huzur katan,  duygulara, hayallere ve ilişkilere güzelliği  getiren, hayaller ve gerçek dünya arasında mucize köprüleri kuran bir ilham perisi olarak Bee Goddess koleksiyonlarında bir tılsım mücevhere dönüşüyor. Kolye, bileklik, şahmeran, yüzük ve yaka iğnesi olmak üzere farklı tasarımları bulunan “Artemis” koleksiyonu sadece ışıltısı ile değil, hikayesi ile de Bee Goddess tutkunu kadınların vazgeçilmez tılsım mücevherleri arasında yer alıyor. Özünüzdeki Tanrıçayı Harekete Geçirin Mitolojide Işık getiren Diana olarak da bilinen,  Ay Tanrıçası mükemmel kadını sembolize eden “Artemis”  günümüz kadınlarına çağlar ötesinden “Özünüzdeki Tanrıçayı Harekete Geçirin” diye fısıldıyor. Bağımsızlığından ödün vermeyen bayanların yolunu ışığıyla aydınlatarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde tüm kadınlara içlerindeki potansiyeli ve gücü tekrar hatırlatıyor.
Mücevher yerine öz cevher, statü sembolü yerine ruhun sembolü diyen dünyanın ilk tılsım mücevher markası Bee Goddess, koleksiyonlarında farklı kültür ve medeniyetlere ilham kaynağı olmuş Tanrıça Koleksiyonları’dan “Artemis” ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde tüm bayanlara içlerindeki potansiyeli ve gücü tekrar hatırlatıyor.

Global arenada sayısız başarıya imza atarak Türk tasarımcılara ilham veren bir bayan tasarımcı ve girişimci, Ece Şirin tarafından kurulan Bee Goddess, “Türkiye’nin ‘en değerli mücevher markası”  olarak, tüm bayanları içlerindeki tanrıçayı keşfetmeye davet ediyor.

İlhamını tanrıçaların tanrıçası olarak bilinen, dünyadaki ilk yerleşim yeri Çatalhöyük’ te M.Ö. 7500’ de doğmuş Arı Tanrıça’ nın yaratıcılığı, bereketi ve şefkatli duyarlılığından alan dünyanın ilk tılsım mücevher markası Bee Goddess, Tanrıça Koleksiyonları’dan “Artemis” ile bayanlara asıl gücün içlerinde olduğunu, özlerin her şeyden kıymetli olduğunu bir kez daha hatırlatıyor.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde tüm kadınlara içlerindeki potansiyeli ve gücü tekrar hatırlatıyor

Bee Goddess Mücevherlerinde Hayat Bulan Bir İlham Perisi

Çağlar boyunca tüm yaşamın anası, bütünlüğün simgesi olarak anılan Ay’ın büyük tanrıçası “Artemis” dişiliği, bilgeliği, masumiyeti, ebedi gençliği temsil ediyor.

Mitolojide, doğum tanrıçası,  yenidoğanların koruyucusu, bir dans, şarkı, şifa ve sağlık tanrıçası olarak bilinen Artemis’in şefkat dolu bir coşku pınarı gibi hayattaki mucizelerin yaratıcısı olduğuna inanılıyor.

Ayasofya’da hala izlerini sürebildiğimiz Efes’teki tapınağın kalıntıları dünyanın yedi harikasından biri olan, Halikarnas Balıkçısı’ nın satırlarına ilham olmuş, içsel bir ilham perisi olarak hayalleri gerçeğe taşıyan Artemis,  Ege mitolojisinin güzel ve özgür ruhlu tanrıçası olarak biliniyor. Mitolojideki hikayesi gökteki yıldızlar ile kesişen Artemis, bayan bağımsızlığının ve özgürlüğünün en eski temsilcisi sayılıyor.

“Artemis”, hayata şifa, özen ve huzur katan,  duygulara, hayallere ve ilişkilere güzelliği  getiren, hayaller ve gerçek dünya arasında mucize köprüleri kuran bir ilham perisi olarak Bee Goddess koleksiyonlarında bir tılsım mücevhere dönüşüyor.

Kolye, bileklik, şahmeran, yüzük ve yaka iğnesi olmak üzere farklı tasarımları bulunan “Artemis” koleksiyonu sadece ışıltısı ile değil, hikayesi ile de Bee Goddess tutkunu kadınların vazgeçilmez tılsım mücevherleri arasında yer alıyor.

Özünüzdeki Tanrıçayı Harekete Geçirin

Mitolojide Işık getiren Diana olarak da bilinen,  Ay Tanrıçası mükemmel kadını sembolize eden “Artemis”  günümüz kadınlarına çağlar ötesinden “Özünüzdeki Tanrıçayı Harekete Geçirin” diye fısıldıyor.

Bağımsızlığından ödün vermeyen bayanların yolunu ışığıyla aydınlatarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde tüm kadınlara içlerindeki potansiyeli ve gücü tekrar hatırlatıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.