14 yıl sonra yeniden söyledi

AKTÜEL/MAGAZİN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.04.2021 - 11:14, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2668+ kez okundu.
 

14 yıl sonra yeniden söyledi

14 yıl önce, seslendirdiği “Kalbime Gömerim O Zaman” şarkısıyla popülerlik yakalayan ve dijital platformlarda dinlenme rekorları kıran ve Gökçe Kırgız, dinleyicilerine sürpriz yaparak şarkısını tekrardan seslendirdi.
Yaşanılan hukuki süreçten dolayı “Kalbime Gömerim O Zaman” şarkısının sözleri kullanılamadığı için bestesinin üzerine tekrardan kendisi sözler yazdı. Barış Engürlü düzenlemesiyle, Ozan Oskay’ın yapımcılığında Boğaziçi Tunera işbirliği ile hazırlanan “Adını Anmam” adlı yeni proje tüm dijital platformlarda yerini aldı. Başarılı Şarkıcı Gökçe Kırgız, bundan sonra uzun bir ara vermeyeceğini ve müzik çalışmalarını hız kesmeden peş peşe yayınlayacağını müjdeledi. “Kalbime Gömerim O Zaman” şarkısıyla dinlenme rekorları kıran ve sonrasın da müzikal eğitimine ağırlık verip Haliç Üniversitesi’nde Konservatuar eğitimi alan ve başarıyla tamamlayan Gökçe Kırgız, kendi ismini ve şarkısını izinsiz şekilde kullanıp, çıktığı programlarda ve yayınlarda şarkının asıl sahibinin kendisinin olduğunu iddia ettiği Merve Doğan (Mahkeme kararıyla ismini Gökçe Kırgız olarak değiştirdi) hakkında 252.000 TL’lik tazminat talebinde bulundu. Söz - Müzik: Gökce Kırgız Düzenleme: Barış Engürlü Mix-Mastering: Efe Demiryoğuran Yapım: Boğaziçi Müzik Gitar: Selahattin Güzelel Klip Yönetmeni: Vasso, Levon Saç-Makyaj: Burçak Demir Styling: Mehtap Stefou Basın - PR: Selma Şentürk - Warble Medya ADINI ANMAM Çoktan bitmiş aslında anladım. Belki de bu aşkı çok zorladım. Sözlerin bir faydası yok duymadın. Artık ben de vazgeçtim sormadım Bitti seni kalbime sakladım. Adını da anmam bir daha Yoluna da cıkmam bir daha Aşk dediğinde neymiş sanki Bak işte geldik sonuna Yanına kalır mı sanmam Bu yarayı artık sarmam O gülüşe bir daha kanmam Yok artık ardıma bakmam. Görmedim, Ne de körmüş gözlerim Belki de hiç beni sevmedin Senin kendi dünyanmış tek gerçeğin O dünyada bana yer veremedin Kaderin de önüne geçemedim
14 yıl önce, seslendirdiği “Kalbime Gömerim O Zaman” şarkısıyla popülerlik yakalayan ve dijital platformlarda dinlenme rekorları kıran ve Gökçe Kırgız, dinleyicilerine sürpriz yaparak şarkısını tekrardan seslendirdi.

Yaşanılan hukuki süreçten dolayı “Kalbime Gömerim O Zaman” şarkısının sözleri kullanılamadığı için bestesinin üzerine tekrardan kendisi sözler yazdı.

14 yıl sonra yeniden söyledi

Barış Engürlü düzenlemesiyle, Ozan Oskay’ın yapımcılığında Boğaziçi Tunera işbirliği ile hazırlanan “Adını Anmam” adlı yeni proje tüm dijital platformlarda yerini aldı. Başarılı Şarkıcı Gökçe Kırgız, bundan sonra uzun bir ara vermeyeceğini ve müzik çalışmalarını hız kesmeden peş peşe yayınlayacağını müjdeledi.

14 yıl sonra yeniden söyledi

“Kalbime Gömerim O Zaman” şarkısıyla dinlenme rekorları kıran ve sonrasın da müzikal eğitimine ağırlık verip Haliç Üniversitesi’nde Konservatuar eğitimi alan ve başarıyla tamamlayan Gökçe Kırgız, kendi ismini ve şarkısını izinsiz şekilde kullanıp, çıktığı programlarda ve yayınlarda şarkının asıl sahibinin kendisinin olduğunu iddia ettiği Merve Doğan (Mahkeme kararıyla ismini Gökçe Kırgız olarak değiştirdi) hakkında 252.000 TL’lik tazminat talebinde bulundu.

Söz - Müzik: Gökce Kırgız

Düzenleme: Barış Engürlü

Mix-Mastering: Efe Demiryoğuran

Yapım: Boğaziçi Müzik

Gitar: Selahattin Güzelel

Klip Yönetmeni: Vasso, Levon

Saç-Makyaj: Burçak Demir

Styling: Mehtap Stefou

Basın - PR: Selma Şentürk - Warble Medya

ADINI ANMAM

Çoktan bitmiş aslında anladım.

Belki de bu aşkı çok zorladım.

Sözlerin bir faydası yok duymadın.

Artık ben de vazgeçtim sormadım

Bitti seni kalbime sakladım.

Adını da anmam bir daha

Yoluna da cıkmam bir daha

Aşk dediğinde neymiş sanki

Bak işte geldik sonuna

Yanına kalır mı sanmam

Bu yarayı artık sarmam

O gülüşe bir daha kanmam

Yok artık ardıma bakmam.

Görmedim, Ne de körmüş gözlerim

Belki de hiç beni sevmedin

Senin kendi dünyanmış tek gerçeğin

O dünyada bana yer veremedin

Kaderin de önüne geçemedim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.