12. İzmir'in Enleri ödülleri sahiplerini buldu

AKTÜEL/MAGAZİN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.10.2021 - 14:49, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 3382+ kez okundu.
 

12. İzmir'in Enleri ödülleri sahiplerini buldu

Başarılı iş kadını Diba Barışan aldığı ödüllerle adından sıkça söz ettiriyor İzmir'in en prestijli ödül töreni olan İzmir'in Enleri 12. Kez sahiplerini buldu Dora Magazin'in marriot otelde düzenlediği geceye İzmir'in önde gelen isimleri katılım gösterdi...
Başarılı iş kadını Diba Barışan aldığı ödüllerle  adından sıkça söz ettiriyor İzmir'in en prestijli ödül töreni olan İzmir'in Enleri 12. Kez sahiplerini buldu Dora Magazin'in marriot otelde düzenlediği geceye İzmir'in önde gelen isimleri katılım gösterdi... Gecede yılın en başarılı kadın girişimci ödülünü alan Diba Barışan 'bu ödül kendi ayakları üzerinde duran kimseye muhtaç olmadan dik duran bütün kadınlar için' ifadelerini kullandı. Gecede en iyi manken ödülü Şevval Şahin'in oldu. En iyi dernek ödülü ise Kansersiz Yaşam Derneği ile Dida Kaymaz'ın oldu. En tarz kadın ödülü ise Simay Tokatlı oldu. En iyi magazin sunucusu Buse İskenderoğlu seçilirken, Duman Ajans'ın en iyi kareografi ödülünü aldığı gecede Murat Acar en iyi tasarımcı seçildi. Dora Magazin'in 12. Kez düzenlediği bu gecede herşey tam anlamıyla muhteşemdi. Korcan Karar sunumuyla gerçekleşen gecede Sibel Arna kırmızı halıda davetlilerle keyifli sohbetler gerçekleştirdi.  
Başarılı iş kadını Diba Barışan aldığı ödüllerle adından sıkça söz ettiriyor İzmir'in en prestijli ödül töreni olan İzmir'in Enleri 12. Kez sahiplerini buldu Dora Magazin'in marriot otelde düzenlediği geceye İzmir'in önde gelen isimleri katılım gösterdi...

Başarılı iş kadını Diba Barışan aldığı ödüllerle  adından sıkça söz ettiriyor İzmir'in en prestijli ödül töreni olan İzmir'in Enleri 12. Kez sahiplerini buldu Dora Magazin'in marriot otelde düzenlediği geceye İzmir'in önde gelen isimleri katılım gösterdi...

Gecede yılın en başarılı kadın girişimci ödülünü alan Diba Barışan 'bu ödül kendi ayakları üzerinde duran kimseye muhtaç olmadan dik duran bütün kadınlar için' ifadelerini kullandı.
Gecede en iyi manken ödülü Şevval Şahin'in oldu.
En iyi dernek ödülü ise Kansersiz Yaşam Derneği ile Dida Kaymaz'ın oldu.
En tarz kadın ödülü ise Simay Tokatlı oldu.
En iyi magazin sunucusu Buse İskenderoğlu seçilirken, Duman Ajans'ın en iyi kareografi ödülünü aldığı gecede Murat Acar en iyi tasarımcı seçildi.


Dora Magazin'in 12. Kez düzenlediği bu gecede herşey tam anlamıyla muhteşemdi. Korcan Karar sunumuyla gerçekleşen gecede Sibel Arna kırmızı halıda davetlilerle keyifli sohbetler gerçekleştirdi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.