11 yaşındaki çocuğa 4 kardeş tecavüz etti!

TURİZM/GEZİ/MACERA 14.06.2022 - 15:54, Güncelleme: 14.06.2022 - 15:54 6123+ kez okundu.
 

11 yaşındaki çocuğa 4 kardeş tecavüz etti!

Bolivya'da 11 yaşındaki bir çocuk, AIDS hastalığına sebep olan HIV virüsü taşıyan dört kardeş tarafından tecavüze uğradı.
Bolivya'da 11 yaşında bir çocuk defalarca komşuları tarafından tecavüze uğradı. İkisi reşit olmayan 15, 17, 23 ve 28 yaşlarındaki dört kardeşin istismarı yıllarca devam etti. HIV virüsü taşıyan kardeşlerin 11 yaşındaki çocuğa hastalık bulaştırması üzerine olaylar ortaya çıktı. Hastalığın ardından tedavisi başlayan çocuk ne yazık ki hayatını kaybetti. TEŞHİS KONULUNCA ANLATTI Olaylar kurbanın annesinin oğlunun ölümünün ardından onun için adalet talep etmesi üzerine ayyuka çıktı. Acılı anne, oğlunun iki yılı aşkın süredir istismar edildiğini ve bu süre içinde dört kardeş tarafından tehdit edildiğini anlattı. Küçük çocuk, geçen yıl kendisine HIV teşhisi konulunca maruz kaldığı istismarı ailesiyle paylaşmıştı. Yapılan psikolojik değerlendirmenin ardından adamları teşhis etti ve ailesi hemen polise haber verdi. BİRİ ÖLDÜ BİRİ İSE KAÇAK Çocuğa tecavüz eden dört kardeşten en büyüğünün de geçen yıl aynı hastalıktan öldüğü bildirildi. Diğer kardeşlerden ikisi tutuklandı. Reşit olmayanlardan birinin çocuk mahkemesinde tutulduğu ve Cenvicruz rehabilitasyon merkezinde tedavi göreceği bildirilirken diğer genç kardeşin Şili'ye kaçtığı düşünülüyor. Yetkililer, ülkenin göçmen uyarılarını etkinleştirmek için gerekli adımları atacağına inanıyorlar.
Bolivya'da 11 yaşındaki bir çocuk, AIDS hastalığına sebep olan HIV virüsü taşıyan dört kardeş tarafından tecavüze uğradı.

Bolivya'da 11 yaşında bir çocuk defalarca komşuları tarafından tecavüze uğradı. İkisi reşit olmayan 15, 17, 23 ve 28 yaşlarındaki dört kardeşin istismarı yıllarca devam etti. HIV virüsü taşıyan kardeşlerin 11 yaşındaki çocuğa hastalık bulaştırması üzerine olaylar ortaya çıktı. Hastalığın ardından tedavisi başlayan çocuk ne yazık ki hayatını kaybetti.

TEŞHİS KONULUNCA ANLATTI

Olaylar kurbanın annesinin oğlunun ölümünün ardından onun için adalet talep etmesi üzerine ayyuka çıktı. Acılı anne, oğlunun iki yılı aşkın süredir istismar edildiğini ve bu süre içinde dört kardeş tarafından tehdit edildiğini anlattı. Küçük çocuk, geçen yıl kendisine HIV teşhisi konulunca maruz kaldığı istismarı ailesiyle paylaşmıştı. Yapılan psikolojik değerlendirmenin ardından adamları teşhis etti ve ailesi hemen polise haber verdi.

BİRİ ÖLDÜ BİRİ İSE KAÇAK

Çocuğa tecavüz eden dört kardeşten en büyüğünün de geçen yıl aynı hastalıktan öldüğü bildirildi. Diğer kardeşlerden ikisi tutuklandı. Reşit olmayanlardan birinin çocuk mahkemesinde tutulduğu ve Cenvicruz rehabilitasyon merkezinde tedavi göreceği bildirilirken diğer genç kardeşin Şili'ye kaçtığı düşünülüyor. Yetkililer, ülkenin göçmen uyarılarını etkinleştirmek için gerekli adımları atacağına inanıyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.